tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ihana yllätys mieheltäni,  Toven merkit …!

Enään ei tule kirjoiteltua kirjeitä - siis paperisellaisia ! vieläkö joku teistä tekee niin ?

Ainakin itse olen vaihtanut kirjoittelun aikoja sitten sähköiseksi - sitä se tämä nopea aika teettää.
Kaiken on tapahduttava heti.

Kun puhelin soi… meidän on mielellään tiedättävä kuka soittaa - tuntematon tympii..!

Ajatella jos telkkarin kanavakin pitäisi vaihtaa niin ,että joutuu ihan sohvalta nousemaan ;) huoh !

Kyllä sitä on hattua nostettava omille isovanhemmille ja heidän vanhemmilleen - paljon piti heidän tehdä sellaista mitä ei tänä päivänä tule ajatelleeksi,
mutta kyllä hekin olisivat ihmeissään, jos heidät yhtäkkiä tähän aikaan siirrettäisiin.
 Mitähän miettisivät ?

Silti me ihmiset kaipaamme hiljaisuuden ja rauhan ja yksinkertaisuuden lähteille  (ainakin välillä). Tänä päivänä on "piilopirtit" tavoittelemisen arvoisia hengähdyspaikkoja - vieläköhön me kunnolla kompastumme omaan näppäryyteemme ?

Tiedä tuota - en minä ainakaan … tavallisen rentona  tiistai-iltana. Tämän suurempaan ajatteluun en edes yritä nyt pyrkiä.

Nauttikaa viikostanne - kevät alkaa tehdä taikojaan !


2 kommenttia:

 1. Luin jostakin, kun kaksi teinityttöä oli bussi ihmetelleet, että "Ajattele, ennen ei tinnyt kuka soittaa, enen kuin vastasi"...:)
  Niin se maailma vaan menee eteenpäin. Itselläni on nykyisin isovanhempani paljon mielessä...johtuu varmaan äidin sairastumisesta...mietin mitä he sanoisivat tuosta ja tuostakin jutusta, mitä silloin heidän eläessään ei vielä ollut...jotenkin kaipaan sitä aikaa ihan hirveästi. Elämä oli rauhallisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotan siihen, että ihmiset viisastuu ja kehittyy - mitä on Valtaojaa uskominen - mutta aina on kaikella hintansa - niin se vain taitaa olla. . .Olen elänyt lapsuuteni 60-70 luvulla ja kyllä sieltä on tosi kivat muistot- paljon leikittiin ja oltiin ulkona, kesät mökillä ja meren äärellä… en vaihtais. Kait me kaikki ollaan oman aikamme lapsia :)

   Poista