perjantai 30. lokakuuta 2015

Pyhäinpäiväviikonloppua !


Pyhäinpäiväviikonloppu on aluillaan.Kynttilät on sytytetty rakkaiden hautapaikalle <3
Kävimme myös äitini syntymäpäiväkahveilla ...


Ehkä kuitenkin on hyvä, että äidillä ei olekaan tietokonetta - varoittava syntymäpäiväkortti, jonka posti oli hänelle tuonut irvailee asiasta oikein hyvin. Mites me - ei pärjättäis ilman näitä vekottimia ..?! Pelottaa pelkkä ajatuskin, mutta en olekaan syntynyt -30-luvulla.

Meillä ei ole mitään Halloweenihömpötystä - anteeksi sana hömpötys, mutta siltä se minusta tuntuu ja on aina tuntunut. Aikoja sitten olen kuitenkin ajatellut, että kukin tyylillään - kummituksilla tai ilman.

 Pyhäinmiestenpäivään on kuulunut haudalla käynti ja siinä se. En ole mitenkään hyvä siinäkään - siis käymään haudalla. Täältä lähteneet läheiset kun eivät mielestäni siellä ole -- mutta ymmärrän toki, että se tuntuu tärkeältä kun on ikäänkuin jokin paikka missä muistaminen konkreettisesti tapahtuu - silti .. ?! moniko menee laittamaan kynttilän siksi, että tutut ja puolitutut näkevät, että haudasta huolehditaan ?! toivottavasti se ei ole syynä kenelläkään. Tai onko silläkään väliä - jos siitä tulee hyvä mieli ??Kun saavuimme kappelin eteen (olisi melkein pitänyt ottaa kuva - mutta en hoksannut) maassa oli tuoreita ruusuja ,joita pikkuinen ihmetteli, että miksi joltain on pudonnut niitä juuri tähän.

En kertonut, että tänään on varmasti jollakin ollut elämän kovin päivä - ruusut kappelin edessä kertovat siitä.

Hautausmaalla käynti tekee hyvää välillä. Siellä jos missä tajuaa kuinka katoavaista kaikki on.

Posti toi minulle tilaamani kirjan - olen aina ihaillut Kristiina Halkolaa. Tällä ei ole kohdallani mitään tekemistä politiikan kanssa, jossa Kristiina on näkyvästi mukana ollut... olen vain aina ihaillut naisia, joissa on voimaa ja vahvuutta olla sitä mitä ovat. 
Niin ja sainhan minä kortin ystävältä - sitä vain on onneksi näitä sielunsiskoja  olemassa :)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille -tähän on varmaan parasta laittaa lisäys, että jokaiselle omansa näköistä <3
15 kommenttia:

 1. Olipa hieno postaus Pyhäinpäivästä. Se taitaa olla jokaiselle omanlaisensa. Minullekin Pyhäinpäivä on myös omaisten muistelua. Huomenna käyn haudoilla.
  Halloween-juhlat jäävät väliin, kun emme lähde pikkuisia katsomaan. Pyhäinpäivä tai Halloween - jokaiselle omansa, niinkuin hienosti pohdit.
  Hyvää Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 2. Rauhaisaa ja tunnelmallista pyhäinpäivän viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Rauhaisaa ja tunnelmallista pyhäinpäivän viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Samoissa mietelmissä tätä viikonloppua täällä vietetään. Paitsi, että minä menen tänään töihin.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen aika huono haudoilla kävijä. Kotona sytytän kynttilän rakkailleni, joita kaipaan. Meillä vietettiin eilen Halloweenia, mutta tänään koristeet on jo kerätty pois. Jos lapsia ei olisi, tuskin viettäisimme lainkaan Halloweenia. Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle, Anne ♥

  VastaaPoista
 6. Voi suloinen pikkuinen ja pupu <3 Nuo kortit ovat niin hauskoja, olen saanut myös ystävältä, toivottavasti säilytään tuollaisina vanhoilla päivillä. <3 Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan sama - tahtoisin itsekin olla juuri tuollainen mummo :D Mukavaa tätä viikkoa sinne myös.

   Poista
 7. Meillä lapsiosato on kovastikin innostunut halloweenin juhlistamisesta, oma mielipide on vähän kiikun kaakun.

  Inge Löökin mummot on hulvattomia, tykkään kovin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummut on :)) - se tulee tuo Halloween ovista ja ikkunoista niin sitä on vähän vaikea välttää. Paitsi tässä iässä :D

   Poista