lauantai 24. lokakuuta 2015

Usvainen lauantai !
Erittäin kaunis lauantai aamu  - aurinko näyttäytyi ja pellolla oli usva - se viipyili siellä melkein puolillepäivin.

Kamera oli otettava käteen, vaikka aamukahvi jäähtyi mukiin - pellon reunaan oli päästävä, vaikka vähän palelti.

Minä saan voimani täältä luonnosta- saan voimani rakkaimmistani ja siitä kun saan asua keskellä "ei mitään" - sillä minulle täällä on kaikki.

En ole koskaan ennen tajunnut miten vaikuttava on tähtitaivas - tai mitä on se kun on kunnolla pimeää ja hiljaista .. nyt tiedän.

Enpä olisi ikinä uskonut, että kaupunkilaisesta tulee näin maaseutua rakastava - vaikka se haaveeni on ollutkin jo pikkulikasta. Piti päästä rakkaimpani juurille... siinäkö se oli se taika :)
9 kommenttia:

 1. Aamu-usvainen maisema on kyllä kiehtovan kaunis.
  Oikein mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos- samoin :). Nyt onkin sitten ihan erilainen ilma - tuuli riepoo puita ihan kunnolla.

   Poista
 2. Tänä syksynä onkin ollut pajon kauniita usvaisia aamuja. Minun piti käydä kymmenen vuotta asumassa Helsingissä, jotta pystyin näkemään kotiseutuni/maaseudun uusin silmin. Tuota aikaa en kadu ollenkaan, niin opettavaista.. ja onhan kaupungeissa puolensa. Mutta minäkin viihdyn maalla ja pidän luonnon läheisyyttä tärkeänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungeissa on puolensa - se ihan totta. Siellä ihana käydä välillä. Rakkaimpani on myös asunut n.5 vuotta pääkaupunkiseudulla ja kertonut, että viihtyi sielläkin hyvin ja siinä kaupungin imussa :) aika aikaa kutakin se taitaa olla. Mukavaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi.

   Poista
 3. Kaunis usvainen aamu ja että rakastan näitä pyykkikuvia, aina niin kauniita kankaita narulla roikkumassa. <3 <3 Upeaa sunnuntaita ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sinulle myös ihana :) nautitaan tästä päivästä - ps. minulla on joku ihme into kuvata pyykkejä - ylipäätään tykkään kun pyykit ovat narulla. Harmi vain, että eivät oikein enään kuivaa :(

   Poista
 4. Minulla on sisimmässäni kova kaipuu maalle. Luontoa on tässä lähellä ja mökille pääsee, mutta haaveissa on asuminen maalla. Sitten sitä on kuitenkin niin sidoksissa tänne kaupunkiin; suvut ja lapset ja työ myös... Tuleeko koskaan lähdettyä pois?

  Ulkona kuivatetuissa pyykeissä on ihana tuoksu ja tunne. Minäkin ripustelen pyykkejä ulos kuivumaan vaikkei ne siellä edes kuivu. Vaan tuoksu tarttuu :) Kuivatellaan sitten sisällä tuoksutuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kuljemme kaupungissa töissä - matkaa tulee 100 km päivässä - kuopus käy myös kaupungissa lukiota - pääsee bussilla ja meidän kyydissä. Siihen on tottunut :) se on hinta sille,että asutaan täällä syrjemmässä. Niin samaa mieltä tuosta pyykkijutusta :) nyt juuri parhaillaan täällä sisällä kuivuu loput kuivumiset ja tuoksu sen mukainen :)

   Poista
 5. Tajusin juuri, että miten paljon olen ikävöinyt kuviasi. Nyt olikin sitten kerralla paljon katsottavaa ja nautiskeltavaa. Kiitos tästä :D

  VastaaPoista