sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Syysloma !Syysloma alkoi ja sen kunniaksi me vietimme yhden yön Oulussa - kaupunki kun on tuossa ihan vieressä. 
Elokuva Äidin toive ja hyvä ruoka riitti meille tekemään juhlan. Aamulla oli aikamoinen nautinto kierrällä Oulun rantoja ja kuvata kaunista ruskaa.
Silti kotiinpaluu on aina se suurin juttu. Loma voi alkaa.


20 kommenttia:

 1. Hassua. En ollut osannut kuvitella teitä asumaan Oulun seudulle :). Mutta jos kysyttäisiin, että minne sitten, niin en osaisi vastata siihenkään. Paitsi että "no sinne kodikkaaseen kotiin :)".

  Ihanaa syyslomaa <3. Meillä on nyt ensimmäinen vuosi miesmuistiin, kun sitä ei ole, kun ei ole enää yhtään kouluikäistä perheessä. Haikeaa, mutta samalla yllättävää kuinka äkkiä sellaisenkin loman olemassaolo (tai tässä tapauksessa olemattomuus) ehtii unohtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kyllä me täällä Oulun lähellä ollaan, mutta hyvin voisin asua Turun ja Tampereen liepeillä jos se mahdollisuus olisi :) Etelä-Suomi on viehättänyt minua aina.Meilä on ensimmäinen syysloma niin, ettei ole puutöitä - pihalla kylläkin hommaa riittää ja miksei sisälläkin - jos viitsii tehdä:) Niin ja kiitos :) kyllä tässä aika huikeelta tuleva viikko ilman herätyskelloa tuntuu :)

   Poista
 2. Mekin kierreltiin eilen Oulussa..kaupungilla,torilla ja rannalla.Poika oli kaverinsa kanssa sillä aikaa superparkissa..ehdittiin kyllä itsekkin siellä temppuja katsoa sillä viihtyivät 11-19 :DKyllä uni maistui pojille,kun kotiin saavuttiin 21 aikaan :) Oulu on kiva kaupunki ja välillä kans yövytään siellä.Kivaa vaihtelua.Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, että näin sinun näköisen naisen kaupungilla -tai tuli hetkeksi olo, että oletko sinä ..:) Saattoi hyvin ollakin - en nyt edes saa päähäni missä -- jossain Stockmannin kulmilla :)

   Poista
 3. Melkeinpä tekisi mieli matkustaa ouluun, niin kivoja kuvia merenrantakaupungista . Olen aina asunut kävelyetäisyyden päässä merestä, osaiskohan sitä sisämaassa asuakaan!? Tai no, siihen asti kun olin 2-vuotta asuttiin kyllä järven rannassa, vaan vettähän se on sekin :)

  Mukavaa lomaa, myöhäisiä ja laiskoja aamuja teille. Mun pitäisi huomenaamulla olla avaamassa työpaikalla ovia 6:15. Maanantaille sattuva aamuvuoro on kaikista pahin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös aina asunut meren rannalla - juurikin kävelymatkan päässä - nyt kun muutimme maalle tuli välimatkaa mereen n.50 km. Se on jo aika hurja kun on ihan toisenlaiseen tottunut. Silti en enään meren rannalle kaipaa - nyt ihaillaan peltoja :)

   Poista
 4. Ihania, jotenkin rauhoittavia kuvia. Etenkin tuo viimeinen on mun mieleen. Oikein mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aamulla oli kyllä aikamoinen nautinto tehdä kävelylenkki :)

   Poista
 5. Monelta kuvat otettu, kun ei ristin sielua. :) Oulussa asuu puoli sukua, joten tutut paikat ovat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello oli varmaan jotain 8.00 maissa - :) Oli siellä muutama aikainen uimari ja lenkkeilijä ,muuten sai rauhassa tallustaa.

   Poista
 6. Kiva alku lomalle ja irtiotto arjesta! Meillä meni remppahommissa koko loma, tai mulla lähinnä siinä avustajana ollessa, eli tein ruokaa ja hoidin muut kotihommat ja lapset, ku mies apujoukkoineen remppas. Mutta ihan hyvä niin.
  Leppoisaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on koko syksy ollut remppaa :) niin nyt on sitten kiva nauttia vähän lomastakin. Tosin remppa on ihan kivaa hommaa kun sillä pääsee aina vain lähemmäksi unelmaansa :) Mukavaa tätä viikkoa sinne myös :)

   Poista
 7. Mainio syysloman aloitus. Oulu ja ruokailu. Ja onpa Oulu kaunis näin syksyllä. Hienoja kuvia, hienoa tunnelmaa.
  Ja toivotan kivaa syyslomaa! Toivottavasti nämä kauniit syyskelit jatkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - minä vähän jo lunta ja pakkasta toivoisin, mutta en kyllä yhtään valita tästä kaikesta kauneudesta. Mukavaa vastapainoa kesän sateille :)

   Poista
 8. Kauniita syksyisiä kuvia! Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 9. Kauniita syksyisiä kuvia! Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 10. Kauniita syksyisiä kuvia! Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 11. Mukavaa lomaa! Ihanat kuvat syksystä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä kaunista :) ja lämmintä. Aurinko on matalalla ja paistaa niin terävästi - autolla ajaminen vasten ilta-aurinkoa on kyllä ihan työlästä ja aurinko muutenkin paljastaa kaikki villakoirat nurkissa :) tuleepa siivottua - tai sitten laitan verhot kiinni :))

   Poista