maanantai 6. huhtikuuta 2015

Suomen Turku - mikä ihana kaupunki !

Maalta oli kiva lähteä kaupunkiin ja mihin kaupunkiin - Suomen vanhimpaan. 

Tätä kaupunkia kohtaan olen aina tuntenut vetoa jo ennenkuin jälkikasvuni sinne parkkeeras :) 
Kaupungin ikä varmaan se mikä kunnioitusta herättää...

Entäs kesä Turussa - monta on ihanaa muistoa.

Nyt emme juuri kaupunkia talsineet  (paitsi koiralenkit :)- olimme enemmän nuorten asunnolla ja yhdessä. Se on niin harvinaista herkkua, että ei juuri muuta kaivannut - mutta kesällä tänne on tultava takaisin - ja silloin maastoudumme enemmän kaduille ja kujille.Meitä oli sen verran reilusti sakkia yksiöön , että vanhat ottivat sovinnolla hotellihuoneen - 

Kaupungissa laivat tulevat viereen ja junat ylittävät tien ...!!!

Ja entäs tämä viimeinen kuva - se kertoo siitä, että meillä täällä kotihuudeilla on vielä aika talvista :)

Tärkeintä oli ,että jokaiselle jäi pääsiäisestä hyvä mieli - kukin vietti sitä tavallaan - toiset kulkivat kodin ja koirapuiston väliä ja osa porukasta piipahti kirkossa - mutta lammasta me ei syöty.

Ihanaa tulevaa arkea kaikille - pian se on vappu :D


19 kommenttia:

 1. Pääsiäisenne kuullosti mukavalta ♥ Kivoja kuvia ja ihana Anne ♥

  VastaaPoista
 2. Naapurissa sitten kävitte...naapuri kaupungissa. Asumme Kaarinassa..:)) Olisitte poikenneet...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :))) kiitos kutsusta :)) vai saatte te nauttia tästä kaikesta ihan arkenakin :) Naantali myös yksi lempparini - taitaa olla kovin tuttu teillekin. Eihän tiedä vaikka vielä joskus kohdataan. Olisi kiva.

   Poista
  2. Kaarinan lisäksi lempparini - siellä on kyllä niin kaunista. Minusta kyllä Suomi on kaikkinensa kaunis maa - puolensa joka puolella :)

   Poista
  3. Oikeestaan, muutettiin juuri Piikkiöön, mutta Kaarinaahan tämäkin on. Meri näkyy olohuoneen ja makkarin ikkunasta...nyt, kun ei ole vielä koivuissa lehtiä...mokomatkin maiseman pilaajat..:))

   Poista
  4. Niin ja miehen veli asuu N:li:ssa...Mannerheiminkadulla...tosi lähellä merta....Upea kesäkaupunki!

   Poista
 3. Turku on kaunis kaupunki.Sinne on vain niin pitkä matka meiltä..Mukavalta kuulostaa teidän pääsiäinen ja on kyllä kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstaina ajoimme sinne työpäivän jälkeen ja kyllä tuntui kilometrit pitkiltä - pimeä ehti tulla. Meiltäkin semmoinen 7h matka - ei ihan joka välissä tule käytyä.

   Poista
 4. Voi, miten kauniita sanoja Turusta. Niitä oli kiva lukea.
  Pääsiäiseen kuuluu yhdessäolo. Teillä näyttää olleen kiva pääsiäinen. Kuvat sen kertovat.
  Aurinkoista maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muistinkin, että sinähän asut tuolla ihanassa kaupungissa :) Täällä sataa viistoon lumen ja rännän sekoitusta, mutta lämmintä on luvass a- kuulemma jo viikolla kelit muuttuvat :)

   Poista
 5. Kivat kuvakulmat löysit turkkusesta. Se on meidänkin lähikaupunki, ja muualla päin liikuskellessa meitä tituleerataan aina turkulaisiksi. Portsassako nuoret? Se on hieno kaupunginosa! Ja kiva että taloja pidetään kunnossa. Ps. Rudolfinan illallisristeilylle kannattaa ehdottomasti mennä kesäaikaan! Hyvä ruoka ja hienot maisemat Turku-Naantali-Turku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portsassapa hyvinkin - asuivat ennen siinä liepeillä - haaveilivat porstsasta - kävivät mutkan Kroatiassa ja Italiassa ja löysivät itsensä porstsasta - juurikin haaveidensa paikasta :) joskus elämä on kummallista :) Kaunista suomea on tämä ... olenkin kiusannut nuoria ,että tulemme sitten mekin sinne kun eläkkeelle päästään - tuumivat vain, että taitavat olla sitten jo maailmalla :))

   Poista
 6. Voi kun kiva tunnelma välittyy kuvista! Turku on minulle vieraampi, lähinnä laivamatkojen yhteydessä on siellä tullut käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä kaupunki on jotain aivan ihanaa -suosittelen kaupunkilomaa sinne :)

   Poista
 7. Ihanaa Turku-kuvausta! Turku on kaupunki jossa olen syntynyt, jossa kaikki sukulaiseni asuvat ja siellä minäkin olen asunut suurimman osan elämästäni, tosin nyt jo aika pitkän ajan täällä ahvenanmaalla. Ikävä on takaisin, mutta toinen tyttäristä asuu Maarianhaminassa joten pysymme mekin täällä niin ollaan edes lähellä toista tytärtä. Toinen kun asuu Lapissa.

  VastaaPoista
 8. Turussa yli 20v asuneena kaipaan aina vaan takaisin sinne. Poikanikin asuu siellä ja toivottavasti mekin eläkeläisinä jokirannassa :-)

  VastaaPoista
 9. Kristiina : minun lapset asuvat Raahe-Oulu-Turku-Chile akselilla - :) näin ne lentelevät maailman tuuliin :) Mieheni lapset Jyväskylä -Oulu akselilla ja onneksemme yksi meidän kanssamme täällä maalla :)

  Elämää Onnenpähkinässä : Olen joskus sanonut,että Turussa voisin vanheta, mutta turha kuvitella, että lapset sitten enään siellä ovat - haaveilevat hekin ulkomaille menosta:)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista