sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ennen sadetta...

Luvassa on sadetta - välillä tuulee puuskissa ja pilviä kertyy taivaalle. Tänään ei ole ollut niin lämmin päivä kuten eilen - tai siis korjaan : eihän se oikeastaan lämmin ollut eilenkään ... suojassa kyllä ,mutta tuuli oli raitis.

Pyykkikone on ollut päällä aamusta asti ja pihatöissä olimme jo ennen yhdeksää - nyt alkaa tämän viikonlopun hommat helpottamaan ja loput jätetään ensi viikonlopulle - vappu kun on perinteisesti juurikin se työviikonloppu - tosin kyllä aattoa juhlistamme ystävien kanssa.

Kävin hakemassa pihamökistämme viime kesän sisustuslehtiä ja niiden plärääminen on ollut työn touhun ohessa mukavaa .. oletteko te muut malttamattomia kesän suhteen ?? minä ainakin - vaikka toisaalta tykkään aivan kauheasti toukokuusta ja tuntuu niin mukavalta kun se on ihan pian.

Luonnon herääminen varmaan se yksi  seikka, mikä tekee toukokuusta niin ihanan kuukauden - ja edessä oleva kesä - loma ja kiireettömyys ! 

Tässä nyt toivotankin teille kaikille voimia tulevaan arkiviikkoon .. vain 4 päivää ja ollaan jo toukokuussa :)


12 kommenttia:

 1. Sain kunnian tavata eilen niin ihanan, sydämelliset, iloisen ja kauniin tyttäresi. Niin ihastuttava, että saatte olla ylpeitä. Ihanaa että tuli tervehtimään ja ryhdyimme oitis toistemme blogien lukijaksi. Äidistään puhui niin kauniisti, että teillä on selvästi ainutlaatuinen suhde. <3 <3

  Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hauskaa , että tapasitte :) Olen kyllä äitinä hänestä kovinkin ylpeä <3

   Poista
 2. Ihanan aurinkoiset tunnelmat. Näyttäisikin ulkona tuolta, niin lähtisin terassille istumaan...

  Blogiini sinulle jo vastasinkin, että Pohjois-Pohjanmaa on hyvä paikka asua. Veljeni ja hänen perheensä viihtyvät siellä. Harmi vain, että minun asuinpaikkani olisi ollut sata kilometriä veljen asuinpaikasta. Kotimatka se vasta pitkä olisi ollutkin, kotona käyminen olisi ollut harvinaista herkkua. Tässä vähän selitystä laimeille fiiliksilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä kartalla :) kunhan heitin vain :) rajansa se on työmatkallakin - meillä tulee joka päivä 100 km yhteensä ja siinä on se raja.

   Poista
 3. Ääh, täällä oli eilen aurinkoinen ja lämmin päivä, mutta se meni sisällä rästikotihommia tehdessä. En edes vilkaissut säätietoja ja oletin auringon paistavan tänäänkin, mutta mitä vielä. Uskomatonta, että toukokuu on ihan pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolle on luvattu lämpimiä ilmoja - mutta voi olla, että työt vähän häiritsee tätä intoa :)

   Poista
 4. Sadepäivä siitä tosiaan tuli ja minulta jäi pihahommat tekemättä. Nooh, ehtiihän niitä, hih... Minäkin rakastan toukokuuta, kun luonto alkaa herätä eloon ja joka puolella alkaa vihertää ♥ Mukavaa alkuviikkoa Sinullekin, Anne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla viimeinen koneellinen pyykkiä hulmuaa narulla - aurinko jo pilvessä, mutta vielä ei sada - muistelen, että vasta kuudelta illalla...sitten onkin mukava viettää ilta kirjan parissa ja kiittää itseään tehdystä työstä :)

   Poista
 5. Toukokuu on ihana kuukausi, luonto vihertyy päivä päivältä ja luonto tulee taas täyteen elämää ja silti koko kesä on vasta edessä.

  VastaaPoista
 6. No hyvä :D Melkoisen hurjalta kuulostaa työmatka kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan totuttu - oikeastaan ihan kiva siirtymä - talvella kovassa lumipyryssä se vähän tympii kyllä ..

   Poista