Minulla ei ollut mitään reseptiä, mutta sitten sen löysin... eli : ensin 2 litraa marjoja "rikotaan" keittämällä sokerin kanssa, sitten sauvasekoittimella murskaksi - sitten siihen lisätään 3-4 rkl viskiä - !!! viskiä !!! sitten vain se seos puhtaaseen tölkkiin.
Hyvää tuli.. - huomasin ,että en tätä viskin maailmaa ymmärrä yhtään - ei voinut snobbailla - ja kyllä minua huvitti se palvelualttiin myyjän ilme kun ostin sen pikkuisen pullon ja terävänä selitin ,että ihanaa marjo-aronian kanssa - ... kun ei ollut itsellänikään mitään hajua lopputuloksesta.... ! - mutta hyvää on ja ihan taivaallista lihan kanssa.
Oot ollu niin piiloalkkiksen olone siel kaupasa,:--D "minä näitä marjoja varten..."
VastaaPoistaVähän tuli semmonen olo - onneksi plo oli niin pieni, että ei minua kovin janoiseksi ois arvattu :D melkein kukkaroon mahtui :D
PoistaMeillä on marja-aronioita takapihalla, mutta en ole koskaan ottanut niitä talteen. Kuulostaa kyllä hyvältä.
VastaaPoistasuosittelen - seuraavaksi pitäis varmaan tutustua pihlajanmarjoihin !
PoistaMeillä ei ole marja-aronioita pihalla, mutta joskus ollaan pohdittu niitä istuttaa tuonne takarajalle. Mutta tämähän vallan innosti niitä istuttamaan! Täytyypä tarkistaa istutusaikoja. Kuulostaa mainiolta.
VastaaPoistaminäkin katselen niitä nyt ihan uusin silmin :)
PoistaHei Anne, <3
VastaaPoistaKyllä blogimaailma on vinkeä. Löysit blogiini äsken Annukan blogin kautta ja nyt mitä olen onnellisena täällä. Ihania kuvia, silmiä hivelee, liityin tietenkin oitis lukijaksi. Kivaa. Ja kiitos että liityit blogini lukijaksi. Se vasta ilahduttikin. <3
Kuullaan blogeissa. <3
Lämpimin terkuin Tiia
On tämä ihmeellinen tämä blogimaailma :)) olen lukenut juttujasi ja olen oikein iloinen, että löysin sinut :))
PoistaEi ole tullut maistettua varmaankaan koskaan :) pitäisi kokeilla. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistasuosittelen tosiaankin :)) itselläni vielä jäi vaivaamaan nuo pihlajanmarjat - josko sitten ois valppaampi ens syksynä ...
PoistaMinullekaan tuo ei ole kovin tuttu juttu, vaikka kuullut olenkin. Toinen mielenkiintoinen tuttavuus kokeiltavaksi olisi seljankukkamehu.
VastaaPoistaMuistinkin, että sitä joku kehunut- lisätään listalle ;)
PoistaIhan uusi tuttavuus, mutta mielenkiintoiselta kuulostaa. Millaisen lihan kanssa tuo sopii?
VastaaPoistaPossua oli meillä, mutta uskon, että oikeastaan kaiken lihan - linnuista en ole varma.
PoistaVärjää hyvin ja terveellistä.
VastaaPoista