lauantai 22. helmikuuta 2014

Vielä muutama kuva valmiista …






Aina se vain tulee mieleen mummuni sanonta : "työ tekijäänsä kiittää" …Nyt on varsin mukava rentoutua kun keittiön fiksaus on jokaista nippeliä kohden ohi - (kunnes taas keksin jotain muuta;) !

Pikkuisen herkkuja illaksi eli uunijuustoa ja siemenleipää ja sitten voikin pian heittäytyä sohvan kulmaan odottelemaan Putousta… Aivan;)










IHANAA LAUANTAITA TEILLEKIN :)

4 kommenttia:

  1. Kiva, hyvä hylly tuli :) Tykkään aina jotenkin paljon, jos hiutaleet, leseet tms näkyy purkeista läpi ja sinullakin näkyy. Plus sinullakin on paratiisia, just äsken itse samasta astiastosta kirjoittelin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos - keräsin aikanaan paratiisia ja en ole kyllästynyt - minusta se on kaunista. Kestää aikaa ja katseita, ainakin minusta :).. Minä haaveilen lisääkin avohyllyistä, jotenkin kätevää:) toiset ajattelee sen olevan juuri toisin päin :)..olisi kiva, että kaikki yläkaapit olisivat avoimia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän ei ole yläkaappeja ollenkaan keittiössä, haluan myös kipot ja kupit näkyville ja hyvin saanutkin. 1 pieni kaappi on mikron yllä, mutta en oikeastaan laske sitä varsinaiseksi kaapiksi. Suosittelen nättien astioiden omistajille, kuten sinulle, kyllä :)

      Poista