sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Muutama sana kirjasta Design-kuplia !!!


tai muutama kuva :)Suosittelen kirjaa kiinnostuneille - tietoa on tuhdisti … kävin itse läpi sitä hyvin kursoorisesti ja valikoin sieltä aiheita mitä luen sitten tarkemmin. 

Viime yönä yllätti lumipyry ja verhojen aukaiseminen ei juuri antanut valoa :)ei haittaa - taidan aikalailla nauttia tästä päivästä sisällä . . . Rentoa sunnuntaipäivää kaikille <3 8 kommenttia:

 1. Ohho, ompa siellä pyryttänyt. Täälläkin myös ja ilma on sumuinen ja harmaa. Myös päivä sisällä, hyvä näin. Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - mies tuossa suksia voitelee ja lähtee tsekkaamaan miltä ladut näyttää ja tuntuu - minä odotan, että mikä on "tuomio" …:) hyvä syy laiskotella sisällä. Tälle talvelle en ole vielä suksilla käynytkään - ihan ennätys tämäkin.

   Poista
 2. Pimeää ja märkää on täälläkin....kohta saisi se aurinko taas näyttäytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä kuitenkin ihanasti pidentynyt ja ensi viikolle lupasi pakastuvaa.. . hyvä näin:)

   Poista
 3. Sisällä on kuivaa ja lämmintä, ei tuo räntäsade hirveästi houkuta. Mukavaa sunnuntaita sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) aikamoinen villasukissa hiihtäjä olen tämän päivän ollut:)

   Poista
 4. Onpas mielenkiintoisen oloinen kirja! Ja mainiot kuvat. Näin se on, ei ole yksiä totuuksia, tämä tuli mieleeni noista inserteistä :) Täällä on ollut harmaa ja sumuinen päivä, nyt mustaa. Hyvää tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei - juuri kävin blogiasi katsomassa. Kovin on erilaiset maisemat kuin täällä :). . . kieltämättä kirja kiinnostaa - :) Minulla vain paha tapa pitää monta kirjaa kesken ja aina sitten fiiliksen mukaan otan sen kirjan käteeni ,joka juuri silloin nappaa - :) ellei nyt aivan sitten kirja vie mennessään. Mukavaa viikkoa sinulle myös.

   Poista