perjantai 14. helmikuuta 2014

Perjantai on taas täällä - ja vielä ystävänpäivällä höystettynä.

Viikko meni taas vilauksessa ja normissa kouluarjessa oli vähän poikkeuksia -Koulun sisällä maalattiin ja ulkonakin tapahtui …Penkkarit ja siihen kuuluvat perinteet -

Mutta pari sanaa ystävyydestä. Mitä enemmän jää kilometrejä taakse , sitä enemmän arvostaa ystävyyttä. Arvostaa kaikkia niitä kohtaamisia mitä on elämän varrella ollut ja jotka ovat mieleen jääneet … tai matkan varrella opettaneet tai koskettaneet. Turhia varmaan ei mitkään -vaikka toiset tahtoisikin unohtaa. Ehkä tarkoitus onkin ,että ei unohda. Ottaa opiksi toisten ja omista virheistä.
Olen joskus kuullut jonkun sanovan ,että todella viisas on sellainen, joka oppii toisten virheistä ja tyhmä jos ei omistakaan ;) siinäpä se.

Siinä olen rikas, että aina minulla on ystäviä ollut … koskaan en ole ollut yksin.

Sitten ihan muuhun aiheeseen pikaisesti … eli ..
Tähän kirjaan olisi tarkoitus viikonlopun tunteina tutustua … Kuvia olisin tähän toivonut, mutta jutut taitaa viedä mennessään … katsotaan miten tämä minulle aukeaa -

Sain myös ystävältäni lainaan kirjan Enkeleitä hiuksissani - Lorna Byrne - katsotaan mitä se tarjoaa.

Unohtamatta Hesarin TEEMAA -missä on aikaa kestävä arkkitehtuuri..… näissä mietteissä aloitan viikonlopun ja toivon, että kivistävä päänsärky olisi vain ohimenevää ..!!! nyt kun en malttais sairastua:) Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja mukavaa ystävänpäivää !

2 kommenttia: