lauantai 28. joulukuuta 2013

Lumet lähtivät ja jouluruokien jämät viety kompostiin ...Pikkuhiljaan alkaa kyllästyttämään kaikki jouluun liittyvä - ja katselen jo kuustakin "sillä silmällä".. mutta muutama "ihana" kuva näistä ankeista maisemista...

(Huom. edes kissapoloa ei nappaa kastella tuolla tassujaan :)))!Kyllä Jouluna pitäisi olla lunta ... ei se joulun tunnelmaa vie, mutta joulun jälkeen se edesauttaa sen loppumista ;) ainakin minulla - ajatukset ovat jo kovasti tulevassa...

Kaiken tämän ulkona olevan harmauden keskellä on ihana olla sisällä - ja uppotua joululahjakirjojen pariin --- siihen en kyllästy :) Mukavaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Vettä sataa täälläkin ja nurmikko näyttää kohta siltä, että pitää kaivella leikkuri talviteloilta....mikä talvi...odotan niin lunta!

    VastaaPoista
  2. ihan on samat fiilikset:)) meillä vielä takapiha lainehtii vettäkin :/,,, onneksi lupasi pikkuista pakkasta ja ehkä vähän luntakin uudenvuoden aatoksi - sitä ennen pitäis vain maan kyllä kuivua ,ettei jääpolte iske:((. On kyllä niin pimeääkin - että kohta on silmätkin ihan kuin myyrällä :) ulkona ei päivä kunnolla valaise ja sisällä viihtyy kynttilöiden valossa :)) on se tämäkin aikaa:)

    VastaaPoista