maanantai 30. joulukuuta 2013

Hyvänen aika , että meidän talossa on luettu -  ihan parasta loman vietossa .

Meidän paketeista purkautui niin Raija Orasen Kaiken takana Kekkonen, Peter Franzenin Samoilla silmillä,  Pauliina Rauhasen Taivaslaulu, Tri Eben Alexanderin Totuus taivaasta ja sitten iki-ihanaa Tove Janssonia ... jopa kaksi kirjaa eli Sanat, kuvat, elämä ja uusin Tee työtä ja rakasta.... !!! nyt on ihan millä tuulella olen ...siihen kirjaan tartun :).

 Hyllyssä on muutama kirja vaiheessa ja on hyvä niin - on aina jokin kirja kesken ja on mihin tarttua - joulunkin jälkeen.

Muistan kun lapseni olivat pieniä opetin heille, että kun opitte lukemaan,
teille aukeaa aivan uusi maailma kirjojen kautta - lukekaa- lukekaa - monenlaisia kirjoja - ilman ennakkoluuloja.

Nyt on vuoden 2013 toiseksi viimeinen päivä ... meillä tuoksuu sämpylä ... miten ihana tuoksu :) ei tippaakaan enään hurmosta joulutuoksuista - sen aika on nyt takana...
Tervetuloa ensi vuonna taas taloon..

kuva on otettu eiliseltä iltateeltä ... 


Tänään on lapsen "palautuspäivä" ja tämä vuoden toiseksi viimeinen päivä kutsuu meitä kaupunkiin - mutta vain käymään;)

Mukavaa maanantaita kaikille 

2 kommenttia:

  1. Rakastan lukemista...kun tulee SE aika, en saa nenääni irti kirjasta ja ensimmäinen , kun loppuu, aloitan seuraavan.....tyttärelleni olen saanut tavan juurrutettua ja mieskin on nyt aikuisena "oppinut" lukemaan ja käy kirjastossa viikottain.

    VastaaPoista
  2. kyllä se on ihan yksi parhaita ajanvietteitä , vaikka tämä iPad ja tietokone ja telkkari siinä sivussa kilpailee..!!! mutta mikään ei voita kirjaa.

    VastaaPoista