lauantai 7. joulukuuta 2013Itsenäisyyspäivän ilta kului juhlia seuraten - täytyy tunnustaa, että en ole niitä vuosiin katsonut ... minua ei ole jaksanut napata puvut, eikä se pönötys siellä ..mutta nyt nappasi.
Konsertti oli upea ja jatkot olivat kivat ... koko juhla antoi katselijalle paljon enemmän. Hyvä!

Tuntematon sotilas tuli minulle ihan liian myöhään ja lähdin sovinnolla unten maille. 

Sairastin viime viikolla perheen kuopuksen kera ja minulla oli aikaa maata ja katsoa padia - 
ARMAN JA VIIMEINEN RISTIRETKI - teki vaikutuksen ja suosittelen kaikille, jotka eivät niitä jaksoja ole nähneet - kova jätkä - kovia molemmat.
Ihailuani herätti hänen tapansa kunnioittaa toisia ihmisiä ja heidän mitä erikoisempia tapojaan - (ainahan ne muiden tavat ja tottumukset kummilta tuntuu :) ja omat on sitten niin viimeisen tapin takaa normaaleja.. vai mitä:))!
Hän osasi kohdata ihmiset lämmöllä ja nöyryydellä. Ihailen.
Ja rohkeutta ei puutu....
Aika kaukana siitä kamalasta matka-oppaat sarjasta :D!!!

Meillä omppukone juonittelee ja huomasin kuinka koukussa sitä näihin laitteisiin onkaan - samalla huomaa niin olevansa riippuvainen kaikesta tästä mistä ei oikeastaan  tahtoisi olla - !!!

Tänään on vasta lauantai ja ihanalta tuntuu , että edessä kaksi kokonaista rentoa päivää ... tänään pitää pikkuisen pyörittää huonekaluja (kaikki lähti siitä kun perheen kuopuksen huoneeseen siirrettiin salista kaappi :)) - ja maaliakin pitäisi ostaa ... koskien taas nuorimman huonetta. 
Niin ja isä ja tytär hakivat kuusen terassille - tänään kuusi saa valot - tästä se lähtee ... joulu on oikeasti tosi tosi lähellä :). Ihanaa viikonloppua kaikille. Ps. Meillä on lunta ja pakkasta - nyt näyttää  siltä miltä minusta talvella kuuluukin :)!1 kommentti:

  1. Meilläkin alkoi eilen satamaan lunta...välillä räntää, mutta nyt on maa valkoinen ja niin kaunista...pysyisipä vaan...:)

    VastaaPoista