sunnuntai 15. joulukuuta 2013Jouluostoksilla ja laatuaikaa viettämässä  ... 

 
Viikonloppu teki hyvää ... pitkästä aikaan olimme kahden pikku reissussa. Näistä kuvista ei kuitenkaan näy se, että jalat sai rakot - pinnaa kiristi kauppojen ruuhkat ja kuumuus - joka paikassa oli jonot . Mutta selvisimme :)

Kun ilta saapui, päätimme syödä hyvin ja käydä sitten vielä elokuvissa - :) Matka avaruuteen oli aika huima kokemus ( Gravity 3 D ) oli  muikea kuva...!!! Tuntui hyvältä kun itselläni oli maa jalkojen alla.
Vielä tänään sunnuntaina muutama ostos ja niin saavuimme joulukuusen ja kassien kanssa  iltapäivällä kotiin.

Nyt helpottaa ... 

En ole suorittaja joulun suhteen ... aina se on tullut ja aina se on mennyt :) Silti minä ehdotomasti kuulun niihin, jotka joulusta nauttivat ... 
Pidän tärkeänä tunnelmaa - ja kerrankin on se aika vuodesta , että suklaa ei lihota !!! 

Mutta jos joskus eksytte Ouluun niin suosittelen Hotelli Lasarettia -   kerrassaan idyllinen ympäristö ja hyvä palvelu. 

Olin ajatellut kirjoittaa tähän vähän enemmänkin , mutta taidanpa olla sen verran sippi nainen, että ei nyt oikein lähde - kyllä se vain on taas todettava, että on ihana olla kotona :)))

Mukavaa viikkoa kaikille - se on aika vähänä tämä vuosi 2013.


4 kommenttia:

 1. Oi että miten upea toi ensimmäinen kuva!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja taidat tuntea maisemankin :) - otin kuvan ennen kaupunkiin lähtöä - lauantaina oli aivan älyttömän kaunista ... pysyisi nyt vain lumi maassa. Vielä meillä on valkoista.

   Poista
 3. Tuota ekaa kuvaa minäkin ihailin...:)
  Itselläni on onneksi kaikki lahjat ostettu ja paketoitu....kauppoihin ei enää tarvitse mennä jonottamaan...paitsi tietysti ruokakauppaan...:)

  VastaaPoista