torstai 15. elokuuta 2013Mistä huomaa, että arki on alkanut ? ainakin minun kohdallani päiväunet ovat totaalisen tärkeät... jokaikinen päivä ne ovat ottaneet selkävoiton - ja uni tulee silti illalla kohtalaisen hyvin.
Siinä vaiheessa kun päiväunet syö iltaunia on varmaan pakko mennä sinnillä - vielä ei ole tarvinnut.

Tänään menin ensimmäisen kerrran elämässäni lääkäriin niin, että sain sanoa hänelle olevani vaivaton ja , että en tarvitse tulevaa leikkausaikaa (olkapäävaivaan - ei siis ole kyse mistään maata mullistavasta) - askel oli kevyt kun sieltä palasin - leikkaus peruttiin ja olkapää toimii kuten vanhoina hyvinä aikoina- ei niin kuin se toimi viime talven - eli ei mitenkään ja vain vahvoilla särkylääkkeillä rämmin koko talven.
Mitä enemmän tulee ikää sitä enemmän terveyttä arvostaa ja suhtautuu kohtalaisen nöyrästi kaikkeen siihen liittyvään - koskaan ei voi tietää - nyt ollaan tyytyväisiä ja kiitollisia tästä.

"Ihmeparantuminen" alkoi herättämään keskustelua kun kävin vanhalla koululla ja se miten outo minun kipuiluni oli ja se, että varsinaista syytä olkapään jäykkyyteen ja kovaan kipuun ei lääkärit löytäneet...oireet loppuivat kun vaihdoin fyysisesti työpaikkaa..sen oikeastaan yhdistin vasta tänään... - Kuulin myös, että samaa on ollut muillakin entisen koulun työntekijöillä ja alkanut tänä syksynä uusilla..( olin homepakolainen viime keväänä). Meidän vanhassa koulussa oli vaikka ja mitä ja keväällä sieltä lähdeimme vauhdilla - pikkuhiljaan jäi särkylääkkeet pois ja huomasin, että niin loppui tulehduskin..(leikkausajan ainoa motiivi silloin oli ,että kalkkisaostuma poistettaisiin ison kokonsa takia ja silloinkin epäiltiin,että liekö voi olla syy, mutta voi olla, että painaa hermoja.)

Tästä en tiedä, että oliko loppujen lopuksi syy sitten ihan muuta kuin mitä talvella haettiin - oliko syy sittenkin ulkopuolelta tulevaa - mene ja tiedä. Jos niin on,, niin kyllä voi olla aika karseaa.
En tässä enempää ala miettimään ja jahkaamaan tätä, mutta tämmöinen näkökanta tänään heitettiin ilmoille... olin luullut homeen aiheuttavan ihan muunlaisia oireita - niitä tyypillisiä silmä ja iho-oireita mistä kärsin kyllä.
Onkohan siksikin alkanut syksy tuntunut niin hyvältä - kun vuosien paine todellisesta ilmanalasta on taaksejäänyttä elämää - ja nyt vain toivoo,ettei törmää samaan enään.

Ensi viikko meneekin Tampereella työn merkeissä ja kameraa tulee varmaan käytettyä. Tampere on tosi kiva kaupunki ja sen vilinä kiehtoo nyt:)..
Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti