lauantai 1. lokakuuta 2016

Mikä se on... kun tykkää ja ei tykkää - Vallilan verhoja / kankaita tarkoitan ?!


Kun kiehtoo ja ei kiehdo, mutta ostin kuitenkin.

Minulla on ollut useita Vallilan verhoja ja kaikki olen myöhemmin joko antanut pois tai myynyt eteenpäin .. ensin ihastun ja sitten en tykkääkään. 

Samalla minua kiehtoo kankaiden tunnelmat .. 

 Senkin uhalla ikkunaamme taas päätyi yksi Vallila nimeltään Pysäkki. Kuvassa kiehtoo tunnelma ja se, että verhon miellän syksy-talviverhoksi - puut kun ovat paljaat ja kuva ei kerro kesästä.

Mitä te olette mieltä Vallilasta - onko muita ,, joilla näin ristiriitainen rakkaus-viha suhde ;) Tämän tärkeämpää en tässä nyt pohdi :) 

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille !

12 kommenttia:

 1. Itse en ole kovinkaan ihastunut noihin Vallilan kankaisiin. Syynä on varmasti se, että olen nopeasti kyllästyvä ihminen ja materiaalit pitää olla neutraalit tai kyllästyn nopeasti. Ihailen niitä mielummin muiden kodeissa! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vähän sellainen kyllästyjä olen minäkin.

   Poista
 2. Sama juttu, tykkään ja en.Ompelin kuitenkin pojan huoneeseen
  Katajanokkaverhot. Aika hillityt värit ja pääasia, että poika
  itse tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva kuvio siinä verhossa. Minä vaihdoin kuopuksen huoneeseen kyseisen verhon ja siellä kun on aika tummat seinät niin sopikin tosi hyvin :)

   Poista
 3. Ihan samoissa mietteissä olen. Olen jo pidemmän aikaa katsellut täkäläisessä kaupassa Vallilan Turku/Aurajoki-aiheista kangasta ja entisenä turkulaisena olen miettinyt sen ostoa, mutta sitten taas ne kankaan värit ovat melkeinpä rumat, joten ostamatta on ainakin vielä jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkasin - kuva oli kaunis ,mutta värit oli rajut minunkin makuuni.

   Poista
 4. En nyt tiedä viha/rakkaus suhteesta, mutta tykkään noista verhoista tosi paljon...kotonani niitä ei kylläkään ole, kun aina sitten päädyn kuitenkin johonkin vähäeleisempään verhoon..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tähän hätään ei ole huolet tämän isompia :D

   Poista
 5. No mulla on kyllä vähän samanlaisia ajatuksia Valliloista. Saatan ihastua johonkin kuosiin ihan täysillä, mutta koska ovat kumminkin kaikki niin voimakkaita, niin jotenkin alkavat ikkunassa kyllästyttää ja tuntua raskailta paljon nopeammin kuin jotkut yksinkertaiset.

  Eli tykkään ja en tykkää :)

  VastaaPoista
 6. Blogissani on tunnustus blogillesi. Käypä katsomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa - pitääpä katsoa. MInulla on ollut jotenkin täysin "blogikuolema" .. toivottavasti se tästä elpyy.. sillä niin paljon tämä on iloa tuonut :)

   Poista