torstai 20. lokakuuta 2016

Sieltä se vyöryy ...!!!

Nimittäin pimeä niskaan - alkaa olla jo aika tumma taivas kun aamulla starttaa auton .. vielä ei kuitenkaan kotiinpaluu tapahdu pimeässä, mutta ei siihenkään enää ole pitkästi matkaa.

Vaikuttaako  ?.. vaikuttaa.

Ei yksistään negatiivisesti  - on oikeastaan ihana käpertyä koloonsa (sohvannurkaan..kuvassa en ole edes omalla sohvalla - valtaan myös ystävien sohvan) poltella kynttilöitä ja tylsistyä luvan kanssa...vai onko se sittenkään tylsistymistä - jospa se vain on lepoa samassa rytmissä kuolevan luonnon kanssa.

Meillä ihmisillä kun ei ole talviuni mahdollisuutta niinkuin karhuilla ..niin keplotellaan muuten.

Nyt ihan alkoi tuntua, että onpa ankeaa. Pakko kertoa .. ei ole. Töissä on ihan sama vauhti päällä kuin alkusyksystä ja keväästä ... virta vain hiipuu illalla aiemmin.. tai ainakin minulla. 

Laiskottelen enemmän... oikeutetusti mielestäni.

Seuraelämä tekee hyvää - virkistyn ystävistäni - kyllä on nauru raikunut pienemmistäkin syistä ja monenmoista mukavaa suunnitelmaa on ilmassa. Sitten on myös niitä hiljaisia aikoja kun tuntuu, että henkinen talviuni on alkanut.

Miten teillä ? vaikuttaako pimeys ? Onko muitakin laiskiaisia ;)?
Pitääkö potea syyllisyyttä ;)?


4 kommenttia:

 1. Meillä ainakin lapset ja minä ollaan tavallista väsyneempiä. Tämä on joka syksyinen ilmiö. Onneksi tänä syksynä päästään tankkaamaan valoa etelään. Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meillä ainakin lapset ja minä ollaan tavallista väsyneempiä. Tämä on joka syksyinen ilmiö. Onneksi tänä syksynä päästään tankkaamaan valoa etelään. Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa pimeys...väsyttä aamuisin niin vietävästi, mutta siltikin rakastan tätä vuodenaikaa..juu ja laiskottaa..:)

  VastaaPoista
 4. Mulla ei vaikuta mitenkään vireystilaan ja tykkään ihan mahdottomasti pimenevistä illoista kynttilän valossa. Ja sisällä on ihanaa olla kun ulkona sataa ja myrskyää.

  VastaaPoista