sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Ahdistaako uutiset ?!Mitä enemmän lehdet ja uutiset kertovat ikävistä uutisista läheltä ja kaukaa,  sitä enemmän katson maailman kauneutta !!! Teettekö te niin ? Mistä te saatte inpiraatiota ? Hyvää mieltä, rauhaa ja lepoa joka solulle ?!


Tiedän, että läheisistämme ja ystävistä - mutta entä muuten ? Onko se luonto - hyvä kirja ? ihana elokuva - makeat löylyt omassa saunassa -  ihan sitä arjen parhautta. 
Kun voi pakata auton ja lähteä jonnekin - ja kun voi purkaa kassit ja tulla takaisin :) Ihan vain sitä.

Kaunista syksyn jatkoa jokaiselle <3
8 kommenttia:

 1. Pieni karhunkierros tuli taitettua 10 vuotta sitten. Esikoinen potki silloin masussa. Nyt voisi tehdä uuden kierroksen, esikoinen saisi kävellä itse :).
  Upeita tunnelmia kuvissasi. Luonto antaa voimia kohdata maailman haasteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, meillä on niin kaunis luonto ja mikä rikkaus nämä vuodenajat :)

   Poista
 2. Luonto kaikkina vuoden aikoina inspiroi. Onneksi lähellä on kaikki hyvin. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Luonto on kyllä tosi tärkeä minulle...ja hyvä kirjakin auttaa.
  Yksi hyvä juttu on, myös television kaukosäädin...ei tarvitse uutisa katsoa...:) Ihan oikeesti uutiset ahdistaa. En tiedä, onko se sitten hyvä, kun ei pahemmin tiedä mitä maailmalla ja naapurimaassa tapahtuu. Kuviesi maisemissa olisi kyllä hyvä rauhoittua♥

  VastaaPoista
 4. Olen jo pitkään skipannut oikeastaan kaikki uutiset. En katso niitä televisiosta, ja sanomalehdestäkin kääntelen kaikki katastrofisivut lukematta niitä. Jotenkin on tarve suojautua (tai piiloutua) kaikelta pahalta, koska olen niin mestarimurehtija muutenkin.

  Ja ehdottomasti paras voimanlähde mulle on liikkuminen raittiissa ilmassa. Pelikelit on tänä syksynä suosineet todella. Ja luonto kentän läheisyydessä on ihan älyttömän kaunis.

  VastaaPoista