lauantai 28. toukokuuta 2016

Ehkä ei sittenkään ...

Ehkä ei sittenkään -  siis hyydy bloggaus. Kummallista kun sitä pohti "ääneen" ja sai muutaman niin tärkeän kommentin ja tärkeän neuvon " ei stressiä tästä - ja täältä ei kadota " - se auttoi... näin sen pitää ollakin ja nyt taas tuntuu, että monta kuvaa mietin blogin kautta...niin ja kiitos teille, jotka kommentoitte <3

Minun blogini kun on tämmöinen sekalaista sälää - muutama ajatus - joskus ei sitäkään -- paljon kuvia ...! 

Minä kun olen lapsesta asti kameraa mukanani kuljettanut - niin se on osa minua ja elämäni tarinaa.

Tänään olen nauttinut - nauttinut siitä, että on viikonloppu - vaikka ei noissa viikoissakaan mitään vikaa ole - loma vain polttelee ... !

Nauttinut kiireettömästä aamusta, touhukkaasta päivästä - sosiaalisesta illasta.

Tavannut rakkaita ihmisiä pitkästä aikaan - tutustunut uusiin.. huomannut, että näin se menee.
Tätä kaikkea me ihmiset tarvitsemme - työtä, lepoa,rauhaa, ystäviä.

Mistä te voimaannutte ?


8 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla! Mä niin tykkään sun blogista ja näistä sun kuvista. Niistä välittyy aina sen tilanteen tunnelma niin hyvin. Juhlat ovat ihania ♥ ja miten ihanat tarjoilut. Mukavaa loman odotusta Sinulle, Anne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tarjoilut olivat kyllä herkulliset ... mikä ihana syy herkutella :)

   Poista
 2. Minä voimaannun lomasta ja lomanodotuksesta. Pienistä omista hetkistä arjessa. Ja onhan se ihmisiä ja touhua täynnä oleva arkikin ihanaa. Kaikkia sopivassa suhteessa. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo niin totta - kaikesta sopivassa suhteessa <3

   Poista
 3. Minä sain ensimmäisen kamerani alle kouluikäisenä ja siitä asti kuvaaminen ollut yksi harrastus....ehkä olen saanut kipinän enoltani..:)
  Onneksi ei bloggaamisesi hyydy♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ihana sinä :) ps. en ole uskaltanut kommentoida tällä kotikoneella blogiasi - jostakin kumman syystä tämä kone menee jumiin sen jälkeen - täytyy olla joku asetus ,jota ei nyt kyllä ymmärretä :/ ..halusin, että tiedät - blogiasi seuraan kyllä.

   Poista
 4. Sekalainen sälä, on kodikkuutta, lämpöä, sydämellisyyttä, viisautta. Älä vaan lopeta, täällä on niin ihana tunnelma. Rakastan teidän kotia, siellä on niin kodikas tunnelma.

  Voimaannun ihmiskohtaamisista ja vastapainona levosta ja nyt noista aamulenkeistä ukkelin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9 ensimmäistä kuvaa meiltä - loput rakkaan ystäväni kotoa ja viikonlopun hauskoista juhlista - tämä kuvaa niin hyvin minua - heitän vain kuvat selittämättä ;) Aikalailla meillä on samat lääkkeet voimaantumiseen :)

   Poista