sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Juhlakausi alkaa ... !Kuva otettu aamuisen lenkkireitin varrelta - lunta sataa, joten sehän tekee kesää :)


Juhlittu hääpäivää ja kuopuksen synttäreitä - aina on aihetta laittaa bileet pystyyn <3


Kevään juhlakausi alkaa tästä - hääpäivästä ja perheen kuopuksen synttäreistä - hääpäivä on päivälleen, mutta synttärit oli hänellä virallisesti 18.4. . . hyvä syy yhdistää juhlat :)

Sitten tulee vappu - ja äitienpäivä ja sitten kevätjuhlat, valmistujaisjuhlia  ja kesäloma .. kyllä se tämä kevät vain on metkaa aikaa.

Minun kuntoilu ja elämäntaparemonttini on edistynyt -  sinnillä ja toisaalta yllättävän helposti. Farkut ovat vaihtuneet pari numeroa pienempiin ja juoksukunto kasvanut- yöunet parantuneet ja yleinen fiilis on ihan toista...! 

Ja kesä ... välillä ei tahdo uskoa, että se on jo ihan kulman takana - vaikka vielä tulee lunta ja palelee , mutta vappu on viikon kuluttua ja se jos mikä hyvästelee talven .. tulkoot vaikka kuinka paljon lunta !!!

Nyt pitää lähteä katsomaan huippujengiä - on ne vaan sinnejä tyyppejä. Taitais minulla mennä itkun puolelle :) 

Rentoa vappuviikkoa teille kaikille <3


6 kommenttia:

 1. Anne kiitos niin sydämellisistä kommenteista blogiini. <3 Onnea hääpäivän johdosta ja tuo lakanat ulkona kuivamassa, kyllä vaan tuli kuosista oma lapsuus mieleen. Ihana kuva, miten pyykit narulla kuvatkin voivat ollan niin kivoja ja elämänmakuisia, niissä on tunnetta, että aika pysähtyy. Muiskuja <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)Minusta on kiva kuvata pyykkejä narulla - en tiedä miksi - se on jotenkin niin arkista ja niin ihanaa. Muistan lapsena kun mummi levitteli pyykkipäivänä narut ristiin rastiin pihamaan poikki ja siinä ne sitten heiluivat - puhtaat valkeat lakanat ..ja minä juoksentelin niiden välissä ja yritin välttää koskemista..huom. yritin ;) muiskuja sinne myös <3

  VastaaPoista
 3. Onnea hääpäivänä ja onnea kuopukselle♥♥
  Täällä oli yön aikana satanut lunta...kyllä oli pettymys suuri, kun aamulla katsoin ulos. Maa on vieläkin valkoinen ja orvokkiparkani ihan lumen peitossa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nyt vapuksi lupaa kivaa keliä - vihdoinkin. Tosin minä olen sairastunut flunssaan ja taitaa mennä kaikki suunnitelmat pipariksi - silti pitää yrittää jotain iloa repiä kevään avajaisista :)

   Poista
 4. Onnea onnea juhlien johdosta! Kevät menee kyllä aina uskomattoman nopsasti..! Lunta oli yön aikana tullut tässä Turun lähellä 10cm ja lisää pukkaa, kääk! Mutta kaitpa tuo tosta pian sulaa. Mökille vihdoin ensi viikonloppuna ekaa kertaa..

  Ihanat Optiset Omenat pyykkinarulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Optiset omenat ovat niin lempparini :) uni maistuu niiden välissä. Minulla asuu tytär Turussa ja hän on juurikin sadatellut niitä ilmojanne :)) mutta kyllä siellä muuten edellä ollaan - nyt näyttää silti vappusää kohtalaiset kivalta :) vielä kun kuume laskisi ja voisi nauttia kevään juhlasta muutenkin kuin sohvalta viltin alta :)

   Poista