sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Joko pihatyöt polttelee ?Joko teillä polttelee pihatöihin ? vai ahdistaa ?

Vuosi vuodelta ne aloitetaan aikaisemmin - ilmastonmuutostako !?

Olen jo aikoja sitten luvannut itselleni, etten niillä stressaa - teen pienissä erissä. Työtä on niin paljon ison pihan kanssa, että jos sen viikonlopun tavoitteeksi ottaa - joka paikkaa särkee ja hermoja varsinkin... !

Joten jos pikkuhiljaa, hitaasti, mutta varmasti ja sitten onkin jo KESÄ <3

ps. vielä ei meillä voi haravaan tarttua - pikkuisen haaveilen, josko viikon päästä.

Mukavaa tätä päivää ja alkavaa arkiviikkoa.


13 kommenttia:

 1. Vähän polttelee, mutta myös ahdistaa. Juuri kirjoitin, että kevät on kuin teinirakkaus. Aika häilyvin tuntein mennään :D
  Ihana kevätkettu siellä kuvassa. Ja parasta kevätfiilistä tuo vapautuva vesi. Sille ei tarvi tehdä mitään.

  VastaaPoista
 2. Hienosti kuvattu tuo teinirakkaus - juuri sitä kevät on :) kyllä minuakin vähän aina yrittää ahdistaa - jospa joka vuosi enemmän oppisin relaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Mua ahdistaa vain rojut pihassa. Ne kun on siivottu niin muulla ei ole väliä. En haravoi enkä tee mitään muutakaan, vaikka lääniä olis ties mille virityksille... En ole puutarhaihminen ollenkaan. Tyttären pestasin tänään laittamaan orvokitkin pataan... ja hyvä tulikin.

  Ihania kevätkuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä satoi vielä tänään lunta :) joten ei ole kiire ei :)

   Poista
 4. Minä aamulla jo narsissit vaihdon orvokkeihin...saas nähdä paleltuvakohan.
  Onneksi meillä on niin pieni piha...ei paljon tarvitse stressiä siitä ottaa...:)
  Kiva kettutyttö teillä♥

  VastaaPoista
 5. Ihana kettunaamari! Pihan ruopsuttelu haravalla on jo aloitettu. Vaikka syksyllä haravoin, niin varsinkin tammien lehdet pysyvät sitkeästi puussa kiinni ihan lumen tuloon asti ja tuuli on niitä talven aikana kiitettävästi levitellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli lunta tänään -ei toki enään maahan jäänyt, mutta kylmää riittää - voipi mennä toukokuulle asti, että pääsee haravoimaan- pääse... siis joutuu :D ei vainen - kyllä se ihan kivaa on pienissä annoksissa :)

   Poista
 6. Vähän polttelee, mutta tiedän että olotila on ohitse menevää. Viimeistään kesäkuussa raahaudun vain leikkaamaan ruohon ja olen luovuttanut rikkaruohot suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun intoni taitaa olla juurikin tuota samaa - keväällä herää ja kesäkuussa vielä vähän innostaa - heinäkuussa sitten alkaa olla jo toinen ääni kellossa :)

   Poista
 7. Vähän polttelee, mutta tiedän että olotila on ohitse menevää. Viimeistään kesäkuussa raahaudun vain leikkaamaan ruohon ja olen luovuttanut rikkaruohot suhteen :D

  VastaaPoista
 8. Miestä on poltellut ja kovasti on pihalla häärinyt ja hommat jatkuu taas viikonloppuna. Meikäläinen vetoaa siitepölyallergiaan. :) Aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelin juuri tänään kuopukseni kanssa ja kyllä on ero Turun keleillä ja näillä meidän huudeilla :) :) Suomi on pitkä maa :)

   Poista