lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hauskaa Vappua !Aurinko lämmittää - terassilla jopa +24 astetta. 

Toivun flunssasta ja ihan kaikki hengästyttää ..siis tekeminen. 

Suunnitelmat menivät uusiksi ärhäkän flunssan takia, mutta enää se ei harmita. 

Sitä on tottunut siihen, että ei se aina mene kuten suunnitellaan, tämä elämä - pikkujutuissa se ei haittaa, mutta suurimmissa se pysäyttää.

Vappu on kuitenkin aina Vappu ja se aloittaa virallisesti kevään.

Ps. jos vain jaksatte niin suosittelen aikaista heräämistä ja luontoon lähtemistä .. on nimittäin sellaiset konsertit linnuilla, että sitä tapaa kuulla vain keväisin.

Mutta on ne kiusantekijätkin taas tulleet... ampiainen keskeytti tarmokkaasti kahvihetken terassilla .. ja valitettavasti punkit ovat heränneet.

Siitä huolimatta - mukavia piknik -hetkiä !6 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä todella ihana ilma....aurinkoa ja lämpöä ollaakin jo kaivattu!
  Hyvää Wappua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos teille ihanat naiset <3 pikkuisen olen haravan varressa ollut - kuntoani tarkkaillen (ei tahdo malttaa)- ilma on kuin samettia...perhosia lentelee -yksi jopa uskalsi kädelle istua :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa vappua ja paranemisia! Minäkin olen toipilaana,ärhäkkä vatsatauti vei voimat..Huomiseksi on luvattu lämmintä,jospa sitten pääsen pihaa rapsuttamaan.Tämä päivä on mennyt sisällä vaakatasossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli vatsatauti toissa viikolla ja sitten tuli tämä flunssa :( joten mehut vietiin kunnolla tästä eukosta. Onneksi nyt alkaa selkeästi voimat palautuun. Hienoa ilmaa on luvattu ja sitä oli jo tänään. Parantumisia sinne myös <3

   Poista
 4. Kevät on vuoden parasta aikaa. Ja lintujen konsertti jaksaa aina ilahduttaa.

  VastaaPoista