maanantai 8. syyskuuta 2014

Viimeksi hehkutin lämmintä keliä ja sitä se on kyllä ollutkin  -  ja samoja kelejä lupaili säätiedote vielä tulevan viikonlopun ylikin. Eipä siinä mitään - mukavaa.... ehtii vielä tulla sade ja routa.

Sitä vain niin jo fiilistelee mielessään sitä tunnetta kun voi poltella tulia takassa ja pönttöuunissa - saatikka, että aamukahvit juotaisiin puuhellan lämmössä -  se pesästä kuuluva palavan puun napse kun on vain jotenkin niin hypnoottista.
Sitä odotellessa - ei auta mennä asioiden edelle.
En yhtään tahdo tämän kuulostavan valitukselta - ei ole sitä  - kunhan totean.

Viikonloppuun sisältyi kahdet juhlat ja yksi ahkera maalauspäivä - siinähän sitä sitten jo olikin - silti ehdin rakkaimpani kanssa kuutakin ihailla terassilla viltin alla. Täydellinen viikonloppu.

Lepoa ja tekemistä, rauhaa ja ihmisiä.Vauhti päällä .... kokonaiset 3- vuotta ei ole mikään turha ikä <3 Pienen päivänsankarin äitikin sai hetkeksi muumin syliinsä - itse sankarilla kun oli niin kovasti touhua -


 Sitten olikin syntymäpäivät hiukan jo varttuneemmalla - aikuisella naisella eli täydet 50 v - ja sinne haettiin mm. äitinikin juhlimaan - ulkona oli jo hämärää ennenkuin lähdimme kotimatkalle. Matkalla "tipautimme" vielä tyttäreni asemalle, että hänkin pääsee jatkamaan matkaansa.

Kotimatka taittui ihanassa kuunvalossa ja taas muistin miksi tahdon uuden kameran - minun kamera ei tallenna kuusta kaunista kuvaa - tulee epätarkka tuhru - olen jo antanut periksi... enään en yritä millään asetuksella. 
Sunnuntaipäivä menikin sitten touhuillessa ja suuri inspiraationi lähde on tämä Vepsäläinen - ei niinkään nyt sisältönsä vuoksi ( vaikka en pahaksi panisi ...) vaan ihan puhtaasti tämän vihreän - joka jostakin syystä kolahti ja lujaa. Tilaamani Chalk Paint maali sai sitten näyttää kyntensä ja teki mitä lupasi.
 Suosittelen, vaikka en tässä enempää mitään tahdokaan mainostaa.   
Meidän lähellä asustaa tämmöisiä ihania .... minäkin tahtoisin ! edes yhden lampaan :D Sitä olisi tämmöinen entinen kaupunkilainen aika pihalla hetkessä ... mutta silti. Miten tykkäänkään tästä vanhasta korjatusta korista - se kulkee mukanani nykyään arjessa ja juhlassa...

Ja ettei kokonaan unohtuisi ...
Mitä se elämä olisikaan ilman muumeja - :D

Ja kun ei vielä viitsi takkoja sytytella, niin laitan tulet lyhtyihin ja kynttilöihin - teen tästä maanantai - illasta pienen juhlan - 

Keitän vahvat kahvit ja odottelen rakkaintani kokouksesta kotiin - - -! 
Näillä mennään ... mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ...


9 kommenttia:

 1. Onnea 3-vuotiaalle.
  Minä nautin tästä uudesta kesästä vielä ihan hurjasti, ehtiipä sitä syksyäkin sitten vielä fiilistellä aj takkatulen ääressä nautiskella. Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. Lämmin. Onnea 3-vuotiaalle neidolle! Ja tuo vihreä väri on todella kaunis!
  Nautitaan tästä ihanasta syyskesästä, joka vielä saapui.
  Ihanaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Synttärihumua siellä ja täällä. Onnea sankareille :). Nautitaan kauniista syksystä ja lämmöstä, joka vielä muistuttaa kovasti kesää :).

  VastaaPoista
 4. kyllä se näin - takalle tulee vielä käyttöä - nyt voi nauttia kesämekosta :D

  VastaaPoista
 5. On ihanaa, että on vielä lämmintä ja kesäistä, mutta jotenkin sitä jo suuntasi ajatukset sisälle takkatulen äärelle, kun tuossa oli jo kylmempiä kelejä.
  Hienoa jälkeä olet saanut aikaan tuolla Chalk Paint maalilla.

  VastaaPoista
 6. Ei ole 3 v. turha ikä, mutta ei ole 50v:kään...onnea molemmille sankareille..:)
  Tykkään tuosta Marimekon mekostasi!

  VastaaPoista
 7. Kiitos - niin oli helppo maali ja opin kokoajan lisää - olisi ihana mennä kursseille kyseisen maalin tiimoilta, mutta pääkaupunkiin on maalaisella pitkä matka.Kuvassa on työ vielä vähän kesken, mutta jo ihan ok :) Kiitos Irmastiina - tykkään mekosta :)) ...olen jo vuosia haaveillut siitä ja nyt sitten oli sen paikka, että sen hommasin - olen tykännyt. Marimekko nyt on muutenkin aina ollut heikkouteni.

  VastaaPoista
 8. Onnea sankareille! Täytyy nyt jollain konstein nauttia näistä lämpimistä, vaikka minäkin olin jo suunnannut ajatukset viileisiin päiviin, iltahämärään, ekoihin kynttilöihin ja villasukkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleen kerran on todettava, että meillä on suuri rikkaus nämä vuodenajat.

   Poista