lauantai 27. syyskuuta 2014

Pitäis pitäis ... !

Viikonloppu - 

Huomaan, että virtaa kirjoitella tänne on juurikin viikonloppuisin - viikolla tahtoo arki vetää sen verran kiireiseksi ja veteläksikin, että ei paljon muuta kuin toisten blogeja selailee. 

Kummallista miten oudoista ihmisistä tulee "tuttuja" kun pääsee tirkistelemään luvan kanssa heidän juttujaan.

Olen ollut vähän tympääntynyt itseeni - en voi käsittää miten aktiiviliikkujasta on tullut näin laiska. En ole koskaan kulkenut missää jumppajutuissa yms. mutta lenkillä senkin edestä.
 Minun erakkopuoleni nauttii lenkeistä yksin tai tutussa seurassa. Ajatuskin "yhteisryminästä" jumppasalissa puistattaa. 

Tämä on ollut minulla ihan aina. En kyllä varmaan ikinä oppiskaan niitä askelkuvioita ja siinä se sitten menis omiin jalkoihin sotkeutumisessa - olipa miten vain - työpäivän jälkeen lenkki olisi juuri se mikä olisi minulle hyväksi. Nämäkin ovat niin yksilöllisiä juttuja - mikä sopii toiselle - ei nappaa toista - ainoa fakta on se, että liikkua pitäis.

Inhoan koko -pitäis- sanaa. Mee akka lenkille - sanoo järkeni ja se laiska puoli vetää veteläksi. Saapa nähdä kumpi tässä syksyn kylmetessä vie voiton.

Vaikka eläke-ikään on vielä aikaa - silti tämä viime viikon uutinen sai miettimään ..vuosia rapsahti lisää .. ja vähintä mitä itse voisi tehdä - on pitää kunnostaan huolta. Vaikka elämäntavat olisivat kuinka hyvät muuten - ei se riitä. 

Kuten huomaatte ... asiaa on mietitty.

Mutta se siitä .. katsotaan mihin minusta on - jääkö pitäis päälle - vai saanko itseäni niskasta kiinni.

Tänään on kuitenkin kävelylenkki tehty kauniissa syyssäässä ja heti tuntuu paremmalta ... 
Syy oli nyt hyvin yksinkertainen - meillä on ystäväni koira hoidossa ja hän ei ymmärrä mitään selittelyjä ...!

Viikonloppuun on suunnitelmissa laatu-aikaa tyttöjeni kanssa - mutta siitäpä ei tämä "pitäis - pitäis nainen" nyt enempää vielä - 

Mukavaa lauantaita teille kaikille :)
6 kommenttia:

 1. Tuttu tunne: pitäis, pitäis. Koko kesä mennyt kuntoilun puolesta ihan laiskotellen. Mutta nyt kun muutettiin taas takaisin kaupunkiin olen alkanut tehdä tunnin kävelylenkkejä joka päivä. Kunhan alun saa, niin sitten se alkaa sujua. Löysin myös uuden harrastuksen, pilateksen ja se sopii minulle hyvin. Ei liikaa rehkimistä eikä vaikeita askelkuvioita, mutta lihakset saa silläkin kipeiksi, niin että tuntuu että on jotain tehnyt. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilates on joskus mielessä käynyt ja joogaa on tyttäreni suositellut - kun nyt ensin pääsis tuon lenkin makuun :) tuon tiedän, että kun alkuun pääsee niin nopeasti se sitten mukaansa vie. Sinulla jo tosi hyvä vauhti päällä - otan mallia :)

   Poista
 2. Miten tuo lähteminen onkin niin vaikeaa. Sitten kun lenkin on tehnyt ei harmita yhtään. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin - Hyvää viikonloppua sinulle myös - yritetään lähteä :)

   Poista
 3. Mun koko syksy on mennyt ihan nuutuneissa merkeissä, rempatessa on tullut hikoiltua, mutta muuten liikunta on jäänyt pitäisi-asteelle ja siitä ehkä johtuu tää väsyneisyys. Tänään ja eilen otin itsestäni niskasta kiinni ja sain harrastettua liikuntaa. Alkuunpääsy on itselle se hankalin juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan, että en ole yksin tämän kanssa :D joskohan tässä nytkin vain ottais itseään niskasta kiinni ja painuis tuonne metsäpoluille ;) mukavaa sunnuntaita :)

   Poista