perjantai 9. toukokuuta 2014

No onpas ollut viikko - ihan erilaista arkea kuin muulloin. Syy : meidän perheeseen tuli Comenius-projektin myötä uusi asukki ti-pe. . . !
Hän tuli Espanjasta Murcia nimisestä kaupungista.
Ihana tyttö - kahdeksasluokkalainen kuten perheemme kuopuskin. 
Olen huuli pyöreänä seurannut miten luontevasti nuoret ovat olleet keskenään ... ja miten luontevaa on kommunikointi - englanti taittuu ja naurua on piisannut. 
Ohjelma oli tiivis, mutta väsymisestä ei merkkiäkään. Mietin ,että mistä olisimme jäänyt paitsi jos olisimme torpanneet kuopuksen kysymyksen :" voitaisko meille ottaa tämä vieras?"

Paljosta. On vastaukseni nyt.

Heittäydy ! on lempilausahdukseni ja sitten kun sen teen niin huomaan, että aina se on kannattanut!
Tänään olimme juhlimassa kuopuksen koulussa ... mikä sattuu olemaan myös minun työpaikkani. Se arkinen koulu arkisin askarein oli nyt juhlasali. Nuoret lauloivat ja esiintyivat niin luontevasti ja rohkeasti, että melkein siellä silmäkulma kostui heitä katsoessaan...ja  aikuisista näki, että tunnelma kantoi.. tämä kannatti.

Kaikkinensa hieno viikko.... ja mikä parasta - vieraamme sai kokea niin lumen kuin saunankin ensimmäisen kerran elämässään - :) Kannattaa tulla Suomeen toukokuussa - taattua eksotiikkaa !

Viikkoon on mahtunut muutenkin paljon ihania asioita ja arjen tiimellyksessä on monta kertaa miettinyt ,että on se tämä elämä kummallista.

Viikonloppu on alkanut ja sormia syyhyttää päästä pihatöihin... nyt sataa ja maa tuoksuu juuri sille mille pitääkin keväällä sateen jälkeen... nyt alkaa toden totta tuntua siltä,että kesä on lähellä. JIPPII!!!

Ylihuomenna on äitienpäivä ja se tarkoittaa sitten sitä ,että saan rakkaitani luokseni. Maanantaina menen sitten itse katsomaan omaa äitiäni ja vien myös mummuni haudalle kukan. Tämä aika vuodesta on aivan ihanaa !
Kun oppilaat tekivät äitienpäiväkortteja .  .  . samalla minäkin.
Yhdessä laulaen ....


....näin helposti se taittuu kotimatka :)..
Ihanaa viikonloppua kaikille !!!2 kommenttia: