lauantai 24. toukokuuta 2014

Helteistä toukokuuta

Näin kävi marketalle ... Kukki niin kauniina..valkoiset kukat terhakkaana - kunnes tuli hallayö. 

Ei ollut kaukana, etten aamulla purskahtanut itkuun puhtaasta harmista ...! -Miten olinkin niin huolimaton !

Tämä siis ennen näitä helteitä. Täällä meilläpäin en ole koskaan kesäkukkia laittanut näin aikaisin- ja sen kyllä huomaa! Orvokit ovat ainoita jotka kestivät.

Kunnes yhtenä päivänä näin ,että uutta elämää nämä tekevät ...! 

Voitte uskoa, että olin tyytyväinen, etten lähtenyt repimään kukkia pois - nyt nämä "vauvat" tarkistetaan joka aamu... ja illalla seuraan säätiedotukset tarkkaan !!!ja on meillä pihapiirissä pari kutsumatonta vierastakin ... oikeita pieniä kiusankappaleita ... nauravat varmaan kun näitä siivoillaan...(karhunvillaa) tirskuvat puussa korkealla ja miettivät, että ihmiset on sitten pöhölöjä;)

Nimittäin kurre pariskunta tai mitä lie - mutta kahdestaan ne juoksentelevat !!! Pakostakin tulee mieleen lapsuuteni iltasatujen päähenkilöt Tiku ja Taku !!!

Papallani oli tapana kertoilla minulle niistä aina jokin tarina - ei mitään kirjasta vaan ihan hän niitä itse sepusteli - !!! Nyt aikuisena olen oikein osannut sitä arvostaa - mistä niitä tarinoita riittikin - nyt nämä kiusankappaleet ovat vieneet minut vuosien taakse - kiitos papalle niistä ihanista tarinoista !!! Ehkä siksi kärsivällisyyteni on riittänyt !


Remppa on siirtynyt nyt ulos - terassin öljyäminen - kiikun maalaus, pihamökin ovi - ja ja ja ....!

En valita - nautin - siitä rennosta tekemisen meiningistä - tätähän me olemme juuri halunneet ja saimme sitä .. 
Ihan verotta tämäkään homma ei pelitä - illalla pitää ottaa buranaa kun hartiat jumittaa - mutta näillä mennään !!!

Suomen kesä on ihana - toivotaan ,että näitä lämpymiä päiviä saamme paljon - jotenkin tuntuu, että se on aika ansaittua pimeän talven jälkeen.


Miten en ollut ennen huomannutkaan ,että tässähän me olemme rakkaimpani kanssa - minä tuo pihlaja ja hän tuo vakaa mänty..!

Meidän häissämme soi Juha Tapion : kaksi puuta !!! 

Liekö se on tämä kevät - tai ikä - tai mikä lie ... mutta paljon on ajatukset siinä pikku tytössä, joka juoksenteli lapsena jalat naarmuilla ja tukka tiukoilla leteillä lapsuuteni huudeilla - 

Yhtäkkiä muistan monet tunteet ja tuoksut - ilot ja riemut -itkut ja  kiukut ! -tässä sitä nyt ollaan ..keski-iässä,,, monta on vuotta vierinyt lapsuudesta, nuoruudesta - virheitä on tehty, annettu anteeksi ja saatu anteeksi ja paljon on ollut iloa ja rakkautta.. . ehdottomasti olen enemmän ollut siellä saamapuolella. Tänään olen kaikesta valtavan kiitollinen.
 
Onneksi matka jatkuu...4 kommenttia:

 1. Olipas mukava tarina <3. Vähän (paljon) samoilla fiiliksillä täällä kun elellään. Lapsuusmuistoissa meinaan.

  Ja harmi homma se pakkanen. Ei enää oikein älyä moiseen varautua, kun päivisin on niin lämmintä. Onneks luonto on kumminkin niin sitkeä, että järjestää uusia ilonaiheita tuota pikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin miettein luin sinun aakkosia :))) ..kyllä olet oikeassa - luonto antaa parastaan <3

   Poista
 2. Siis ihan samanlaisia ajatuksia on täälläkin päässä pyörinyt...lapsuus isovanhemmat....omat vanhemmat nuorina. Olen miettinyt, että johtuisi siitä, kun rakas Äitini♥ on parantumattomasti sairas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän miltä tuntuu - minun isäni myös ...! Se herättää yllättävän paljon sellaista tuolta pinnan alta, mita ei ollut osannut odottaa.

   Poista