tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kevätflunssa ... tai mikä lie - ensin tuli kurkku kipeäksi ja sitten korva !!! ääh - vauvojen tauti !

Monesti sitä kiireen keskellä melkein toivoo, että tulisi kipeäksi ( nyt puhutaan siis vain näistä harmittomista taudeista ... kukaan ei oikeasti toivo sairauksia )

Sitten kun on kipeä niin ei naurata yhtään.
Olo on mitä on ja ei jaksa mitään.
Mutta on tässä puolensakin  -  saa ihan rauhassa hiihtää flanelleissa ja villasukissa ja näyttää linnunpelättimeltä, eikä sänkyä tarvitse petata ;) ... nauttia hiljaisesta kodista ja yksinolosta. Aikamoista luksusta ... jos ei oteta huomioon, että on kurja olo. Särkylääkkeisiin on ollut pakko turvautua... - nyt ei jaksa miettiä haittoja. Näin se menee.

Kevät vain on niin ihanaa aikaa, että edes flunssa ei sitä nujerra. Nyt kerään voimia ja sitten taas toivon reippaita arkipäiviä ja leppoisia viikonloppuja. Aikansa kutakin - sairaanakin.

4 kommenttia:

  1. Voi sentään, pikaista paranemista! Kipeenä olemisen rennoin osuus on ehdottomasti se, kun alkaa toipua ja olo ei enää ole niin kipeä, mutta vielä sellainen, että saa luvan kanssa maata peiton alla ja lukea tai katsoa telkkaria.

    VastaaPoista
  2. no niin on ... muistan kun lapsena pappa toi lehden : ohukainen ja paksukainen - tuntui tosi kivalta. Nyt aikuisena sitä käy kalenteria läpi ja kun huomaa, että se antaa löysiä niin voi jopa nauttia--- vaikka joka paikkaa särkee ja olo on kuin jyrän alle jääneellä - onneksi työni on työparityöskentelyä ja tiedän ,että en ole korvaamaton....!

    VastaaPoista