keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

AURINKO PAISTAA !... enään ei voi pidätellä riemua tulevasta kesästä...!

Sen tajuaa viimeistään siinä kun oppilaat laskevat päiviä kesälomaan ja kalenterit täyttyvät mitä ihmeellisemmistä kevään tapahtumista ... miten se voikin olla niin , että vaikka kuinka syksyllä  pimeys ja koleus lyö päin kasvoja  ja päivät venyy ja vanuu ... niin aina se vain kevät yllättää nopeudellaan ! 

Yhtäkkiä sitä huomaa seisovansa kirkaassa auringon paisteessa ja tähyilee muuttolintuja, ihmettelee puiden silmuja ja törmää pökerryksissä oleviin kärpäsiin ... näin se vain menee.... ! - ONNEKSI-

 Huono ja epätarkka kuva kuukausista työpaikan seinällä , mutta kuva kuitenkin ! Kertoo hyvin siitä kuinka kuukaudet kuluvat...Aarre mieheni vanhan kotitalon keittiön kaapin hyllyltä ! - liekö hänen äitinsä tekemä. Miten olenkin tänä talvena niin viehtynyt oranssiin väriin !

ja ihan oikeasti .... siemennäkkäriä ei voi mikään - NAM!

tässä ohje jos kiinnostaa muitakin :

Näkkäri

3 kananmunaa
1 dl seesaminsiemeniä
90 g auringonkukansiemeniä
0,5 dl pellavansiemeniä
1 dl kaurahiutaleita
2rkl perunajauhoja
1 tl suolaa ( ruususuola)
 175 astetta noin 20 - 25 min.

Mukavaa keskiviikkoa !

2 kommenttia:

  1. Kuukaudet juoksevat välillä ihan pelottavaa vauhtia...istse ei meinaa aina perässä pysyä...:)
    Tuota näkkiäriohjetta aion kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kokeile ihmeessä, , , ainakin minut se vakuutti.

    Niin se menee tuo aika - hirvittää se minuakin välillä. Ikäänkuin vauhti kiihtyis kokoajan.. Muistan kun mummuni sanoi, että kun täyttää 20v niin aika lähtee juoksemaan - taisin silloin toivoa olevani vanhempi - yhtäkkiä sitä huomaa, että aika meneekin ihan satanen lasissa.

    VastaaPoista