keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Sanon heipat :)

Kiitän ja kumarran, niiaan ja halaan teitä kaikkia, jotka olette viitsineet turinoitani kommentoida ja piipahdella blogissani näinä vuosina.

Heittelen tänne vielä muutamat kuvat - yllätys yllätys - taas Turust :)

Elämä blogin takana kulkee ja soljuu eteenpäin. Tämä on ollut tärkeä juttu aikanaan,  mutta enää se ei ole minun juttuni.

Toivon niin kaikkea hyvää teille kaikille  <3 - ihanaa Joulua ja hyvää Uutta Vuotta 2017 !!!

Pitäkää huolta itsestänne  - ja pitäkää huolta toisistanne <3 

Lämmöllä Anne


7 kommenttia:

 1. No voih! Elämääsi on ollut mukava seurata ja kuviasi kiva katsella. Mutta aikansa kutakin. Hyvää jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi,lempiblogini! En ole kyllä viime aikoina paljon kommentoinut..näyttää siltä,että olen itsekkin irtaantumassa bloggaamisesta. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
 3. Voi,lempiblogini! En ole kyllä viime aikoina paljon kommentoinut..näyttää siltä,että olen itsekkin irtaantumassa bloggaamisesta. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
 4. Blogiasi on ollut kiva seurata. Tuntuu kuin täällä blogimaailmassa olisi jonkinlaista lamaantumista havaittavissa. Yhä useampi on alkanut tehdä postauksia yhä harvemmin ja itsekin kuulun heihin. Tuntuu niin vaikealta keksiä mitään mielekästä blogattavaa. Käytyäni netissä bloggaamista käsittelevän kurssin, on rima asettunut niin korkealle, etten enää mielestäni osaa tehdä edes itseni mielestä hyviä postauksia ja niinpä jätän useimmiten postauksen tekemättä vaikka blogin pitäminen minulle tärkeää onkin.
  Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle! Ehkä vielä palaat tänne.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä ja iloa elämääsi!
  Samat suunnitelmat täällä.

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä ja iloa elämääsi!
  Samat suunnitelmat täällä.

  VastaaPoista
 7. No voihan kurjuus. Mutta toivon, että mikään ei ole lopullista, vaan jättäisit takaoven auki ja jos joskus siltä tuntuu, että olisikin kiva jotain kirjoitella tai laittaa kuvia tulemaan, niin täällä ollaan :)

  Tuntuu, että yksi kerrallaan kaikki "ihan tavalliset" blogit (eli juuri ne, joita itse tykkään lukea) lakkaavat olemasta ja jäljelle jää enää pelkkää tarkkaan harkittua tai kaupallista sisältöä, joka ei ole yhtään oma juttuni.

  Mutta ihan kaikkea hyvää toivotan joka tapauksessa ja kiitos, kun olen saanut sinuun tututustua <3

  VastaaPoista