torstai 1. joulukuuta 2016

Ensilumesta adventtiin...!


Ystäväni ja hänen koiransa kera kiersimme kylän raittia - muutama viikko sitten ensimmäinen lumipeite oli vihdoinkin saapunut ja sen kauneus häkellytti - pikkukoirankin <3. Mikään ei voita liikuntaa :) tässä iässä se tapahtuu niin vaivatta :)

Nyt se on täällä - joulukuu !!!

Ensimakua on saatu sopivasti lumipeitteestä, joka pelasti meidät pimeältä.

Minä taidan tykätä kuitenkin eniten talvesta - taidan tykätä siitä kun saa olla niin kietoutuneena peittoihin ja vällyihin. Hygge on nyt päivän sana ja se kyllä on ihan niin arkipäivästä herkkua minun luonteelleni. Introvertti - niinpä...:)

Olen viettänyt hyvinkin pysähtynyttä arkea pari päivää - vatsapöpö teki nöyräksi ja oli aikaa olla ja ajatella ,, tekee hyvää.

Ihmeellinen ristiriita - se, että tykkää ihmisistä ja hälinästä ja rakastaa yksinoloa ja rauhaa - vain onko se ristiriita-- eikö se juuri olekin tasapaino :)


7 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia! Ja voi tuota pikku koiraa tuolla vällyissä, awww! ♥

  Mistä olet hankkinut nuo ihanat lyhdyn malliset valot pihalle? Mä haluaisin just tuollaset, mutta en jaksais alkaa kiertää joka paikkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautakauppa --- tai Bauhaus..en millään muista. . . vain sen, että tulivat juurikin yllättäen vastaan :)

   Poista
 2. IHANA TILTU EN KESTÄ <3 kauniita kuvia muutenki. JA MITÄ IHMETTÄ TARKOTTAA HYGGE?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko vastata tähän hygge-asiaan...? Se on siis tanskalainen "elämänkatsomus" tavallaan, sellasta rentoilua, stressitöntä oleilua, kotoilua... Se on mielestäni aika vaikea selittää. Mutta se on nyt tosi in. =) Itsekin tutustuin tuohon sanaan ihan vasta viikko-pari sitten jonkun lehtijutun kautta. Se on sellasta "hyvä fiilis just tässä ja nyt"-meininkiä, sikäli mikäli olen oikein ymmärtänyt.

   Ken osaa paremmin tuon selittää, niiin kertokoon, minäkin kuulisin mielelläni miten muut sen ajattelee! ♥

   Poista
  2. Ihan oikeilla jäljillä olet :) Täysin samaa mieltä.

   Poista
 3. Vatsapöpöt on kamalia. Toivottavasti olet jo toipunut siitä. Itsekin olen introvertti, se tuo haastaita kun sairaanhoitajan työskentelen. Minun on pakko paeta välillä metsään ihan yksin, muuten hajoaa pää. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo metsä taitaa olla monen juttu - tyttärelleni se on ihan elinehto. Minua vähän pelottaa .. mutta sitä rauhaa ja möllötystä kyllä kaipaan - sopivassa suhteessa säpinään ja vilinään :) ja jotenkin se pitää saada itse valita :)

   Poista