maanantai 4. tammikuuta 2016

Täydellinen joululoma !












Meillä oli iso ja komea kuusi, mutta se sai lähdöt ennen reissuamme - ja osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Nyt on kiva kun joulu on siivottu pois ennen arkea.







Uusi vuosi 2016 otettiin vastaan Turussa - tuolla ihanassa kaupungissa, jonne tahtoo heti takaisin.








Alla oleva kuva kertoon, että olihan se pakko käydä Tyttö ja Vuohi-kaupassa - kerrassaan ihastuttava paikka ja hyvä palvelu. Mikäli joku teistä on seurannut blogia Akaasian alta -tietää miksi pidän tästä.




Aika paljon sanottu - täydellinen joululoma :) 
Sitä se on ollut.

Mietimme rakkaimpani kanssa, että mikä sen tekee ?

Meidän omat rakkaat ja läheisemme .. joulupöydässämme oli 12 henkeä, eikä siinä edes ollut kaikki.

Se, että pitää kysyä toiselta "mikä päivä tänään oikein onkaan "? eli loma on tehnyt tehtävänsä.

On ollut naurua ja laulua, rauhaa ja ihmisiä - kilometrejä ja mökkihöperyyttä -  ihan sitä kaikkia.

Hyvää ruokaa ja juomaa, suklaata ja vielä kerran suklaata.

Viipyileviä laiskoja aamuja - pitkiä iltoja.
Kepeitä juttuja ja vakavampiakin keskusteluita. 
Enempää en voisi lomalta toivoa.

Tällä hetkellä meillä seurataan jääkiekkoa - suomeksi ja espanjaksi :) keittiöstä tuoksuu omenapiirakka. Ulkona pakkasta yli -20 astetta. Valtakunnassa kaikki hyvin.
Toivotaan tästä alkaneesta vuodesta hyvää meille kaikille <3






14 kommenttia:

  1. Kuulostaa...täydelliseltä:) täällä lomaillaan vielä jouluisissa tunnelmissa,kuuset paikoillaan ja muutkin jouluvermeet..ovat niin kauniita,etten raaski vielä siivota;) Mukavia pakkaspäiviä!

    VastaaPoista
  2. Täydelliseltä kuulostaa ja täydellinen oli meidänkin joulu, sen teki iso joulu ja kaikki rakkaat. <3 Tuo kuusi on upea, niin pullea ja pyöreä. :)

    Mukavaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista
  3. Mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että joulusta jää hyvä mieli..

    VastaaPoista
  4. Rakkaat ihmiset lähellä ja kiireettömyys, siinäpä se tärkein resepti hyvään jouluun. Meillä on vielä joulua kotona, mutta lomailen loppiaiseen saakka, niin ehkä huomenna sitten siivotaan ja mietitään jotain talvista ilmettä kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiva aika vuodesta - kevät on edessä :)

      Poista
  5. Ihana palata jouluun vielä noin kotoisten lämpöisten kuvien kautta. Todella muhkea kuusi!
    Minäkin olin niin tyytyväinen jouluun tänä vuonna. Jotenkin kaikki meni vielä helpommin kuin aikaisempina vuosina. Touhotus oli hyvänhenkistä :)

    VastaaPoista
  6. Ihana kuvasarja ja jos joulunne oli onnistunut, niin kyllä on kuusikin...tosi komea!
    Näin meidän kesken kehtaako tunnustaa...en ole tuossa puodissa käynyt...vieläkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, että nyt kyllä kannattaa ottaa se ohjelmaan :) olen tänä aamuna lukenut hänen blogiaan vuosien takaa - kerrassaan ihanaa kerrontaa ja mitkä kuvat.

      Poista
  7. Olen niin iloinen ja onnellinen puolestasi, että joulunne on ollut niin hyvä kuin se olikin. Siltä se myös kuullosti ja sisälsi paljon asioita, joita minäkin arvostan ja toivon omaltakin joulultani.

    Tiedätkö, minäkin katselen kahden tyttömme ja kahden poikakaverin kanssa nuorten leijonien finaalia. Ulkonakin paukkuu pakkanen, -22 astetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tällä hetkellä talo aika hiljainen jos ei jääkiekkoa lasketa ;) mutta huomenna tulee jälkikasvua lisää - vaihtuvat vain välillä :) Harmikseni sain flunssan :( - huomenna taitaa tulla se kiperin keli - nyt täällä pakkasta tuo sama - 22 astetta. Mukavia hetkiä sinulle myös <3

      Poista
  8. Jo kuvissakin näyttää joulunne niin viihtyisältä ja mikä komea kuusi! Ja Turussa uutta vuotta vastaanottamassa. Täydellinen joululoma - niinkuin sanot.
    Ja Tyttö ja Vuohi on tullut tutuksi. Mainiota! Minä tein blogijutun vuoden luetuimmista postauksista ja yksi juttuni piti sisällään sisustusta ja käynnin tuossa ihanassa liikkeessä.
    Sinulle ja perheellesi toivotan onnekasta uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) melkein olen kateellinen, että saat asua siellä kauniissa kaupungissa - vaikka rakastankin omia huudeja - onneksi sitä voi aina piipahdella. Akaasian taivaan alta on kyllä ollut luetuin blogini tällä lomalla :)

      Poista