keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Tulihan se talvi :)


Eilen vielä siedettävät -22 astetta - nyt aamulla jo ollaan lukemissa -27..!

Talon sisällä on suloisen lämmintä ja rakkaimpani ahkerat syksyiset puutyöt palkitsevat nyt runsainmitoin - takkatulen rätinää ei voita mikään. 

Minusta otti flunssa niskalenkin - en oikein tahdo uskoa vieläkään, että miten se yhtäkkiä tulikin päälle ja aika voimalla - ja niiskuttaa meillä muutkin...! Ison kaupungin tuliainenko - ois vain pitänyt pysyä mökkihöperönä ;)

 Tai vain kunnon aloitus alkaville härkäviikoille ! Ei se elämä voi kokoajan olla yhtä juhlaa !!!

Minulla on odottamassa haaste Arjen helmiä- blogin Krisseltä, mutta toteutan sen vähemmän flunssaisena - ajatus ehkä kulkee sitten paremmin.

Ei ahdista arjen tulo - se tuo elämään toivottua ryhtiä ja on kiva kun päivät alkavat pidentyä.

Niin - ja Suomikin voitti kultaa :) Minä, joka en ollenkaan ole jääkiekkofani huomasin pelin loppumetreillä, että istun ihan yhtä jännittyneenä sohvalla kuin toinen meistä - tekee varmasti Suomelle hyvää.

Oikein rentoa Loppiaista teille sinne ruudun taakse !  - Pysykää lämpiminä !


21 kommenttia:

 1. Täälläkin on 25 pakkasta, kyllä se talvi nyt tuli kunnolla. Takassa ja kaakeliuunissa on nyt kyllä ihanaa pitää tulta :) toivottavasti paranet kohta, minäkin olen vain sairastellut nyt monta päivää, ensin vatsatauti ja sitten noidannuoli selässä, joka on ollut kyllä tosi kipeä. Rentoa loppiaista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih - vatsatauti ja noidannuoli ovat kyllä semmoinen paketti, että tämä nuha tuntuu tosi pieneltä noihin verrattuna :( Toivottavasti tulet pian kuntoon.

   Poista
 2. Täällä tänään -25 astetta. Uunissa tulet ja kohta täytyy kantaa lisää puita sisälle lämpiämään, että saa huomenna lämmittää toista uunia. Meillä on ruokailuhuoneen puolella toinen, vähän pienempi pystyuuni. Näitä kahta lämmitetään vuoropäivin.

  Kiva, kun otat haasteen vastaan :)) Pikaista paranemista ♥

  VastaaPoista
 3. Hih... sammalla lailla täälläkin tapahtui...mies katsoi pelin, mutta lopussa oli ihan pkko mennä katsomaan poikein voittoa..:)
  Meillä on -21 astetta tälläjetkellä.

  VastaaPoista
 4. Samat lukemat täälläkin. Minäkin jännitin tv:en äärellä, mikä ei yleensä kuulu tapoihini. Rentoa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi tehdä hyvää itselleen joskus tehdä poikkeuksia ;)

   Poista
 5. Samat lukemat täälläkin. Minäkin jännitin tv:en äärellä, mikä ei yleensä kuulu tapoihini. Rentoa loppiaista!

  VastaaPoista
 6. On kaunista mutta uuh kylmää. Flunssa täällä ottanut niskalenkin myöskin, meni jo ohi pariksi päiväksi ja eilen illalla iski kuume. Pikaisia paranemisia sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei vielä kuumetta - nuha ja päänsärky vain - jospa tämä ei kuumeeksi nousisikaan,,olenkohan nyt(kin) turhan optimisti - mutta sehän on meille naisille hyväksi;) - positiivinen ajattelu :D ps. keski-ikäiselle kun nämä pakkasetkaan ei niin koville ota - kroppa ottaa sen verran lämpöä aina välillä ;)

   Poista
 7. No tuli talvi nyt oikein kunnolla..nautitaan pakkasista ja takkatulen lämmöstä <3 Eilinen peli oli kyllä superjännä..huhhuh!! Upea voitto.

  VastaaPoista
 8. Ihanat nuo lyhdyt terassilla. Kyllä noita jaksaa ihastella :D

  Paranemista. Selätä se flunssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olo on kuin vanhalla rievulla tai jotain :D mutta kuumetta ei ole nostanut, joten huomenna työ kutsuu - ja hyvä niin.

   Poista
 9. Takka olis nyt kyllä poikaa.. Ihan hirvittää pelkkä ajatus siitä, että menee sähköt ja talo kylmiää. Hrrr. Tai siis öljylämmitys meillä enimmäkseen tässä vanhassa talossa on, mutta ilman sähköä ei toimi sekään.

  Toivotaan, että saataisiin näistä keleistä joku välimallin versio seuraavaksi. Ei tarvis olla pajunkissoja, mutta ei paukkupakkasiakaan.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 10. Kun tulimme reissusta niin meidän ilmanlämpöpumppu oli pistänyt lakon pystyyn - salin lämpötla oli 10 astetta - tuli vähän esimakua siitä, että mitä ois jos talo alkaa kylmetä. Meillä on lähes joka huoneessa uuni/takka/hella ja se kieltämättä tuntuu nyt aika kivalta. Tämmöiset kelit on kyllä vähän liikaa.. mittari alkaa olla kohta -30.Viikonlopulle on aika paljon jo luvattu helpotusta :)

  VastaaPoista
 11. Kuulin huhua, että viikonloppuna alkaisi taas pakkanen kiristymään. Lauantaina meillä aika siis kuluu puusavotassa, jotta on taas millä lämmitellä taloa :)

  Olet muuten lukijana Karvapuusti-blogissani joka jäi tauolle, joten ilmoitusasiaa :) Pidän toista blogia, jossa on hieman laajemminkin aihepiiriä - tervetuloa tutustumaan :) http://hetkimajassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista