keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Loma häämöttää ...Ylhäällä Oulun pikisaaresta otettuja kuvia - onko tuttua kenellekään ? Meidän lempikävelyreittiämme kun siellä olemme. Siellä myös kiva ruokapaikka Sokerijussi-nimeltään, joka ei petä. (Kuva alhaalla)Oulussa on myös ihan omanlaiset liikenteenvalvojat ;)

Arkiviikon kohokohta meille oli  pikkuisen päiväkodin  joulujuhla, jonne pääsimme osallistumaan ... alemmassa kuvassa aukaistaan ääntä ;) 

Mihin se vilahti tämä syksy ? 

Mihin se vilahtaa aika - menee juoksemalla, eikä anteeksi pyytele. Toiset päivät joutaiskin mennä vähän nopeampaa kuin toiset, mutta pääasiassa tekis mieli painaa jarrua.
Oikein ihanaa tätä aikaa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle <3


20 kommenttia:

 1. Ihana, ihana Oulu <3 Työn puolesta olen siellä päässyt piipahtamaan,
  sopivan kokoinen ja kaunis kaupunki.
  Samaa ihmettelen itsekin. Päivät vierivät liian nopeaan, voi kunpa
  löytäisimme jostain sen jarrun :-) Joulukin tulla jolkottaa, enkä ole vielä
  ennättänyt tehdä mitään lahjahankintoja, kodin koristamisesta puhumattakaan.

  Mukavaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu tulee ..onneksi, vaikka kaikki ei olisikaan ihan tiptop :) oikein ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi <3

   Poista
 2. Oulu on hyvinkin tuttu paikka entisen työni puolesta. Sanoppas muuta, että mihin se aika oikein vilahtaa.Saisikin jarrutettua aikaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä - mutta olen huomannut, että mitä enemmän ikää sitä enemmän aika juoksee ...

   Poista
 3. Silloin kun pojat oli pieniä ja vielä asuntovaunuiltiin, Oulu oli yksi meidän vakkarikohteista. Tietomaassa piti aina käydä ja kylpylässä tietty, mutta sen lisäksi ihan vaan käveltiin ja pyöräiltiin ja rullaluisteltiin pitkin kaikkia kivoja reittejä. Enää en tosin muista mitään sen tarkemmin.

  Ihana äänenavaaja <3. Mullakin oli pikkutyttönä tollanen takki, jossa oli ihanat valkoiset karvareunukset. On jäänyt mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin makee takki - hänen äitinsä on niin taitava kirppisbongaaja :)

   Poista
 4. En voi sanoa, että Oulun Pikisaari olisi tuttua aluetta minulle, mutta viime kesänä teimme siellä kierroksen. Kaunis paikka!

  VastaaPoista
 5. Oulu on ihan vieras paikka minulle, kiva katsella tällaisia tunnelmakuvia sieltä. Sanos muuta, mihin ajalla on oikein kiire? Toivottavasti joululomalla ehtisi (ajan kanssa) rentoutua ja mieli pääsisi lomamoodiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaan se sieltä tulee - se lomamoodi -meillä huomenna miehen tyttären juhlat (valmistuu sairaanhoitajaksi) ja la omalla koululla toikkarit - sitten alkaa loma...hassua - joka vuosi tähän aikaan se tuntuu yhtä hyvältä - tuleva joulu ja sitten on myös yhtä kiva hyvästellä se alkuvuodesta.. ja aloittaa uusi vuosi.

   Poista
 6. Kiitos sinä ihana♥ Hyvää joulunodotusta, myös sinne..:)

  VastaaPoista
 7. Oulu on minulle aivan vieras kaupunki. Pitäisikin korjata aukko sivistyksessä ja tehdä sinne reissu joskus.
  Ihanat lapikkaat pikkutytöllä!

  VastaaPoista
 8. Oulussa käynyt vain pari kertaa. Tunnelmallinen kaupunki rantoineen. Muistan ne makasiinit. Hyvää joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa sinulle myös sinne kodin rakentamisen keskelle :) Oulu on kiva kaupunki. Ehdottomasti minusta pohjoisin missä asuisin...Turun seutu olisi se ihannepaikka, mutta kyllä nämäkin huudit hyvältä tuntuu.. Oulusta on meille noin 80 km.

   Poista
 9. Mihin menee tämä aika ja taas on joulu! Mutta koitetaan nauttia näistä hetkistä entistä enemmän, sillä vauhti vaan kiihtyy. <3

  Tunnelmallista lomaa ja joulua Anne <3

  VastaaPoista
 10. Oi, onpa ihania lumisia kuvia. Oulu ei ole tuttu, joten oli mukavaa noita kuvia muutenkin katsella. Oikein hyvää lomaa ja Joulua :)

  VastaaPoista
 11. Kovaa rientää, kuukaudet ja vuodetkin.

  Mukavaa lomaa, leppoisaa joulunaikaa.

  VastaaPoista
 12. Kyllä on tuttua seutua ja Sokerijussin herkkuruokia on syöty,nams :)

  VastaaPoista