sunnuntai 28. joulukuuta 2014Mitä odotamme joululta ?

Varmasti jokaiselle on jotain ... vain onko? 

Toisia ei nappaa - toisia stressaa - toiset odottavat- toiset pelkäävät.

Meille se on tärkeä vuoden lopetus ... ikäänkuin keräännymme yhteen - kaikki rakkaat <3 ..jotain taikaa siinä ... !

On kiva ilhahduttaa lahjalla ja on kiva saada lahja. Parasta on kuitenkin se tunne... se, että me ollaan yhtä. Meitä on paljon ja me välitämme/rakastamme toisiamme - tuli mitä tuli. Se kertoo perheestä. 

Ihan parasta oli laittaa nukkumaan kun kuulimme ovien läpi, että meidän nuoret siellä nauravat ja kikattavat yhdessä - nämä jotka ovat toistensa elämään heitetty .. minun ja sinun lapset ja selkeästi  se yhteenkuuluvuudentunne - <3 iloinen kaikista heistä.

Ihan ihana joulu 2014 !
4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia, niin kaunis kisu ja upeat tonttuset rivissä. :)

  Samaa mieltä kun nuoret vielä jäivät jouluna iltaa viettämään ja kuului kikatus ja puheensorina, elämä itsessään. Tuntui niin hyvältä ja kodikkaalta. <3

  VastaaPoista
 2. Kisu on tyttäreni "vauva" ja kuvakin hänen ottamansa :) -kyllä me tarvitaan juurikin tätä - säpinää ja rauhaa - sopivassa suhteessa :) Elämän makuista.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia.
  Joulussa parasta on kyllä yhdessäolo. Olen niin onnellinen, kun sain vanhemmat ja sisarukset perheineen luokseni sekä erään ystäväni, joka muuten olisi viettänyt joulun yksin. Lisäksi vähän kynttilän valoa, joulumusiikkia taustalle ja hyasintin tuoksua, niin joulu oli täydellinen.
  Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on :) toivotaan, että tästä vuodesta 2015 tulisi hyvä ihan jokaiselle ja maailman rauhaton tilannekin jotenkin rauhottuis.

   Poista