sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sain haasteen ... olen huono näissä.. ja vielä huonompi haastamaa ketään eli kukin saa napata tästä ja osallistua jos tahtoo - juurikin näillä kysymyksillä :

1. Kuka, mitä ja missä ?

 Keski- ikäinen nainen ... työpaikka löytyy koululta ja koti maalta. Tällä hetkellä perheeseen kuuluu rakas mieheni ja hänen viehättävä tyttärensä. Omat lapseni ovat aikuisia ja matkan varrelta on mukaan tullut yksi lainalapsikin joka on vienyt sydämeni ja tehnyt minusta "mummun" ! ei mitään tekemistä geenien kanssa .. vain rakkauden.2. Tavoitteet 10 vuoden päästä ? 

Tavoitteita ei ole ... liekö johtuu iästä. Toive/haave olisi ,että olisi terve ja tuleva eläke-ikä tuntuisi mielekkäältä - että rinnallani olisi rakas ihminen. ..ja ,että kaikki lapseni /lapsemme olisivat löytäneet oman paikkansa elämässään ja olisivat onnellisia. Kaikki olisi hyvin.
Elämä on niin haurasta ,että tuntuu jopa aralta pyytää noita kaikkia.

3. tv- ohjelma, joka tulisi palauttaa ruutuun ?

Haa - olisi kiva nähdä Peyton Place - katsoin sitä lapsena ja olisipa kiva nähdä miltä se nyt tuntuisi..ainakin erilaiselta  ;) Pieni Talo Preerialla olisi myös ihana - mutta kun joka jakson sai itkeä.. niin ehkä ei :) 


4. Parasta arjessa ?

KAIKKI - aamukahvi - perhe -  työ - villasukat ja ystävällinen hymy ...! Hyvä kirja ja päikkärit - puhdas pyykki ja linnun laulu - makea nauru - 

Tavallinen soljuva rento elämä - sopu itseni ja muiden kanssa.

Hernekin voi olla nenässä kunhan ei jää asumaan :)


5. Motto ?

 VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN  -siinä se on - ja nyt en tarkoita vain tavaroita <3
4 kommenttia:

 1. Näitä haasteita on aina niin mukava lukea, mutta itse en saa koskaan aikaiseksi vastailla...ovat muutkin sen huomanneet ja en niitä enää saakkaan..:))
  Toipumisia miehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) päivän matka kerrallaan eteenpäin ja tällä hetkellä hyvillä mielin.

   Poista
 2. Aivan ihanat vastaukset <3. Voisin ihan suoraan kopioida ne kaikki itselleni. Etenkin tuon, että ei enää edes uskalla ääneen toivoa mitään, kun ei koskaan voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Ihan pienesti ja nöyrästi vaan hiljaa mielessään ajattelee..

  VastaaPoista