torstai 12. kesäkuuta 2014

Sadepäivä

Sadepäivän ilta ...

tyhjensin kamerasta kuvia ja laitanpa niitä sitten tänne myös ...  
Oppilaiden kukkaset kulkivat mukanani Ouluun ... en tahtonut jättää niitä tyhjään kotiin. Tämä maisema on tyttäreni makuuhuoneen ikkunasta - tuli tuijoteltua sitä aika sekavissa mietteissä loman alussa ... ! en varmasti koskaan unohda menneitä päiviä - eikä kait ole tarkoituskaan - mutta tärkeintä on mennä eteenpäin.


Mutta nyt tähän päivään ja onneksi jo hyviin tunnelmiin ...

Pitkästä aikaan sai leivottua jotain - oman pihan jättimäisistä raparpereista leivoin piirakan - mutta aina minä törmään tähän samaan ,,, en vain kertakaikkiaan pidä raparperista, en sitten missään muodossa.
ja vihdoinkin syreenit kukkivat ... näitä pensaita pihastamme löytyy monta, mutta vasta yksi kunnolla iso...kolme olen jo tänä kesänä istuttanut lisää ja vielä on suunnitelmissa muutama saada.
Tähän tekisi mieleni lisätä pikkuisen remonttijuttujakin ..sillä niitä on nyt meneillään, vaikka tekijät vaihtuivat ... mutta laitan niistä sitten ihan oman juttunsa. 

Tähän laitan vain tämän lempparini :

Ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden päällä täysi kuu; kesäyön onni omanani, kaskisavuun laaksot verhoutuu. En ma iloitse, en sure huokaa; mutta metsän tummuus mulle tuokaa. Puunto pilven,  johon päivä hukkuu, siinto vaaran tuulisen, mi nukkuu. tuoksut vanamon ja varjot veen; niistä sydämeni laulun teen.  
- Eino Leino-

Näihin tunnelmiin ...
2 kommenttia: