torstai 16. tammikuuta 2014

Nyt on ulkona niin kaunista , että melkein henkeä salpaa - pakkasen lisäksi :D , mutta ei ole pienintäkään aikomusta valittaa --- IHANAA TALVI !!!

Luistinkentän valot antava satumaisen valon ja varjon … kilpaa kuun kanssa - ja kun lamput sammuvat illalla niin kuu ja tähdet jatkavat !

Sisällä kotona haisee maali ...


ilman Pihkalan Maijan ihanaa blogia en olisi itse osannut tätä sävyä lattiaan laittaa - ja nyt olemme hyvin tyytyväisiä , vaikka urakka on vielä vähän vaiheessa !

Ei ole kuin puolitoista vuotta kun lattia viimeksi maalattiin ja ei ollut tarkoitus laittaa sitä uusiksi näin pian, mutta kuinkas sitten kävikään..
 Lattia oli valkoinen ja syksyn tullessa erehdyin laittamaan kumipohjaisen eteismaton - ajattelin käytännöllisyytta (ei ois pitänyt;) - valkoinen maalipinta muuttui hetkessä maton alla keltaiseksi ja siitä tuli vaarallisen liukas -" kuin lämmin jääkenttä"-kuten kuopus tuumasi..

Sen jälkeen siinä ei enään voinut pitää mitää "normi" mattoa - siitä tuli hetkessä lentävä matto.
Kuulin liikkeessä ,että sama "kemiallinen reaktio voi sattua  myös parketin kanssa. Parketista ei ole kokemusta - lautalattiasta on!
Nyt viisastuneena aion laittaa vain mieheni äidin kutomia ihania räsymattoja - en mitään missä on muovia…!

Mutta nyt aion lähteä katsomaan Maajussille morsian - ohjelmaa ja toivon, että kenekään ei tarvitse olla yksin ,joka niin ei halua.


3 kommenttia:

 1. Ihanat talvimaisemat olet kuvannut. Hieno tuo sininen sävy, sininen hämärä. Ja onnistunut sävy lattiassa. Nuo väriasiat ovat joskus tosi hankalia, kiva kun nyt onnisti.

  VastaaPoista
 2. Räsymatot ovat parasta!
  Meillä lattiat odottaa maalausta...vieläkin...:)

  VastaaPoista
 3. kiitos kommenteista:) Meillä on kaikkialla puulattiat, valkoiset. Vain sali on saanut olla ilman maalia:)) eteisessä huomasin valkoisen olevan arka.. mutta kun löysin Maijan blogista tämän , valinta oli helppo. Se ei todellakaan ole aina näin vaivatonta.. mokiakin mahtuu …:) Lattian maalamisessa juuri se maalaaminen on se kivoin vaihde:D inhoan sitä hiomisesta tulevaa sotkua …ja ihan parasta rempoissa on se, että tulee tehtyä inventaariota :)))-miten sitä turhaa aina jääkin kaappien pohjalla.

  VastaaPoista