lauantai 9. marraskuuta 2013
YLEENSÄ MINULLE PARAS LAUANTAIPÄIVÄ ON KOTIPÄIVÄ - HYVIN HARVOIN SILLOIN TEKEE MIELI YHTÄÄN MIHINKÄÄN - 
VIIKOLLA TULEE AIKAPALJON KILOMETREJÄ JA ON MUKAVA LEPUUTTAA AUTOAKIN VÄLILLÄ…MUTTA TÄNÄÄN OLI TOISIN…


ELI TÄNÄÄN TALON NAISVÄELLÄ OLI ASIAA KAUPUNKIIN - 
Turhuuden markkinat olisivat olleet yksistään tämän bloggauksen aiheena , ellei olisi sattunut jotain mukavaa ja vähän outoakin - ja se ,että se sattui Marimekossa tekee siitä vielä kivempaa ;)

Vuosia sitten minun mieltäni jäi lämmittämään eräs kohtaaminen kyseisessä kaupassa - ei suinkaan ne kylmät ja elottomat tavarat - vaikka en kyllä pätkääkään niiden antamaa iloa väheksy - se vain ihan toisessa sarjassa painivaa…

Tästä on jo vuosia, mutta en ollut sitä unohtanut… ja tänään .. eri kaupassa eri paikassa, mutta taas marimekossa tämä samainen ihana tuttava oli siinä ihan yhtäkkiä . Asetelma oli jälleen sama - hän myyjä, minä asiakas!
Hassuinta on se, että viime viikonloppuna ompelin häneltä vuosia sitten ostamani kiviverhot päiväpeitteeksi ja samalla mietin,että mitähän hänelle kuuluu…!

Se mikä tästä kohtaamisesta teki niin arvokkaan oli kaikki muu kuin marimekko. Ehdimme siinä verho- ostosten aikana kertoilla kumpikin elämästämme yhtä ja toista ja meille löytyi yhteisiä tuttaviakin - maailma on pieni sanotaan - se pitää paikkansa. Siihen nähden ,että tapaa paljon ihmisiä.. on kummallista miten toiset vain hetkessä tuntuvat tutuilta - tiedätte varmaan tunteen ?


Silloin oli toukokuu - koulut loppumassa ihan pian - takana varsin raskas talvi ja edessä tuntematon - 

Nyt tästä kaikesta on kulunut vuosia ja sen lyhyen tapaamisen jälkeen molemmille oli sattunut paljon - hyviä asioita…yllättäviä. Totesimmekin  ,että "pitää olla varovainen mitä toivoo" se voi toteutua.
  
Paljon löytyi hauskoja yllätyksiä ja yhtäläisyyksiä - jopa se, että hän asuu nykyisin minun lapsuuteni maisemissa. Maailma muuttui vielä pienemmäksi.
Nyt olimme viisaampia - vaihdoimme tietomme … jotenkin vain tuli sellainen olo, että tätä ei missata.
Jäin miettimään  - mistä nämä ihmiset tulevat tiellemme, jotka niin koskettavat ja ilahduttavat … vaikka loppujen lopuksi puhumme lyhyestä ajasta ja hajanaisista kuulumisista…!!! 

Olipa miten vain … antoi koko päiväksi hyvän mielen. . . 


Palaan muutamaan aineelliseen herkkuun eli lempikoruihini ja yksistään jo sen takia, että nämä jos mitkä ovat kierrätystä parhaimmillaan … eli mitä kaikkea voikaan tehdä Sorsakosken aterimista…


Huomenna on isänpäivä -  kukin viettäköön sitä tavallaan - jokaiselle viettäjälle toivon siitä tulevan hyvän päivän ja niille jotka eivät vietä - niin mukavaa sunnuntaita muuten vain. 


4 kommenttia:

 1. Uusi lukija hyppäsi mukaan. Kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
 2. Siis ostitko nuo kupit...olen niin haaveillut noista.
  Tuollaiset kohtaamiset ovat kivoja....sait uuden ystävän♥

  VastaaPoista
 3. Hei Johanna - tervetuloa mukaan :) minusta tämä on vähän tylsä tämä minun blogi ,joten kiva kuulla, että muut ovat armollisempia :)..löysin sinun blogin ja sanoisin,että todella tyylikäs ja mielenkiintoinen.. kun isänpäivähulinat ovat ohi ja tulee ilta niin, sukellan tarkastelemaan enemmänkin :). Irmastiina - olen jo pitkään keräillyt näitä kippoja ja kuppeja ja pidän kauheasti. Minulla on Paratiisisarjan kuppeja ja katan niillä yleensä juhlapäivinä, mutta sekään ei ole enään vakio kun taas marimekko porskuttaa kaiken ohi…!!! Niin ja mikä parasta :))) marimekon myyjä!!!! - ps. vinkki kuppien ostamiseen ;) kuppi ja kuukausi ja kun sitten läheiset hoksaa, että sinulla niitä - huomaat ,että pian on kokolailla kiva määrä - Mukavaa sunnuntaita teille molemmille <3

  VastaaPoista
 4. ps. tuo marimekon myyjä oli siis kommentti siihen kohtaamiseen - luettuani tekstini huomasin, että niinpä taas hyppäs teksi kuten usein minun ajatuksenikin - nopeasti jutusta toiseen - aina ei pysy itsekään perässä

  VastaaPoista