lauantai 27. heinäkuuta 2013

Ukkosta ilmassa - olin nukutusreissulla pikkuisen kanssa (lykitään rattaissa päikkäreille)..ja ukkonen jylisi jossakin kaukana metsän takana...aurinko paistoi niin kuumasti,että melkein häikäisi vaikka oli aurinkolasit päässä...hiekkatie pölisi ja tuoksuu kesä. .

Aamupäivä onkin mennyt erilaisissa touhuissa kuin normaalisti - on kuitenkin niin mieluisa "vieras" tämä pikkuinen neiti tässä,että otamme tästä kaiken irti. Mieheni jo miettii,että mitä kaikkea puuhataan ensi kesänä ja jospa pieni voisi olla sitten vaikka jo viikon..tulisi tässä maaseutukin tutuksi pikkukaupungin tytölle:)

Tänään on ehditty käydä silittelemässä naapurin hevosta - minä vain otin kuvan - huomaan,etten ole ollenkaan mukavuusalueellani kun kyse näistä ylväistä ja upeista eläimistä - minä pelkään!...pienikin (minusta epäilyttävä liike) ja voisin pinkoa pakoon...

Aamupäivällä rentouduin suosikkiohjelmani Olgan kotona-parissa...se on kuvattu ja esitetty niin,että ei ole niin huonoa päivää,ettei se saisi hyvälle mielelle...jokin siinä kaikessa vain niin nappaa. . .

Nyt kun talo on päiväunilla minä taidan mennä kylmään suihkuun - jääkylmään suihkuun - tästä helteestä en valita -:) mukavaa viikonloppua kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti