sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

















Välillä ollaan pikkuisen ehditty ihmetellä kaunista kesää - kaikki käynnit ovat jotenkin liittyneet sairaalaan .., mutta niiden välissä ! 























Tänään ... lämpimänä sunnuntai - päivänä mieleeni nousee ( ties monennenko kerran tällä viikolla ) Jukka pojan laulun sanat : kiitollisuutta !!!

Ja ystäväni sanoja lainaten :" elämässä on oltava välillä tummia varjoja, että värit näkyisivät kirkkaimmin" ! Näin se on ... ja jos mitä, niin nöyryyttä tässä on oppinut - on todellakin asioita, joiden edessä ei voi nyrkkiä puida..! -tai jos voikin - siitä ei ole aina hyötyä. 

Tänään tunnen kiitollisuutta nöyrällä mielellä - ja onnea. 

Niin ja se on tunnustettava myös ... aivan hirvittävä väsymys on päällä ! Yritän ladata kaiken erergian tästä kauniista kesästä - tämän ihanampia puitteita ei voisi nyt ollakaan kun suomen kesä - 

niin ... ja varokaa punkkeja ...tai ottakaa ainakin rokote !!!

Mukavaa sunnuntaita kaikille !





6 kommenttia:

  1. Niin kauniita kuvia olet tänne laittanut! Kiitos niistä. Kaikkea hyvää teille kaikille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos - se on tuo kamera kun mukana kulkee ja kuvat ihan tuollaista amatööriluokkaa - mutta eipä se minua haittaa - ja paremmasta haaveilen - vielä joku päivä.

      Poista
  2. Sydämestäni toivon, että saatte viettää enemmän aikaa kaiken kesäkauniin keskellä kuin sairaalan käytävillä <3.

    Nöyränä ja onnellisena tätä elämää tosiaan on hyvä elää. Se on tullut omallakin kohdalla niin moneen kertaan todettua. Mutta sehän me onneksi osataan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä uskon, ett ä sairaalakausi on perheeltämme tälle kesää ohi..ainakin olemiset siellä, käynnit ei enään tunnu miltään :) - onneksi kelit ovat kauniit ja kesää jäljellä <3

      Poista
  3. Voimia, valoa ja lämpöä päiviinne, päivä kerrallaan eteenpäin, hyvistä asioista nauttien, vaikka niitä varjopuoliakin mukaan mahtuisi.

    VastaaPoista