lauantai 30. tammikuuta 2016

Minne se viikko taas vilahti ?



Meillä syödään appelsiineja ihan älyttömästi ja tykkään minä niitä kuvatakin ;)



Pöytäryhmän on ostanut rakkaimpani vanhemmat -60 luvulla (hyvä luku muutenkin ;) ja olen niin odottanut, että saadaan se meidän keittiöön ... tiedättehän miehet - "tämä nykyinen on niin hyvä- iso ja tukeva" niin olikin - siitähän ei ollutkaan kyse - minusta vain tämä oli kauniimpi.

Sitten yhtäkkiä rakkaimpani oli samaa mieltä?!  ja nyt huokailee minua enemmän, että" olipa hyvä, että tuotiin sisälle"  ja vähän olen -  mitä minä sanoin - tunnelmissa hykerrellyt.

Tuolit hioin ja maalasin - laitoin kaapin perältä vanhan marimekon markiisikankaan istuimen suojaksi. (Aika tavaran kaupitsee - vai mitä?)

Voiko pöytäryhmään rakastua ?!!  Me ainakin.

Onko teillä jotain huonekaluja, jotka jostakin käsittämättömästä syystä vain ovat tosi tärkeitä ?






Ihana etelä-amerikkalainen miniä kirjaimellisesti vahtii kakkua :) 



Tämä ei ole kyseinen - tätä ei ole käytetty uunissa, eikä tässä ole lisättyä sokeria - ei jauhoja. Ihanaa oli - oikein sopiva iltapala ;) Juustokakku on poikani tekemä ja ohjeen saan jos joku tahtoo.

Tänään meillä taitaa ovi käydä tiheään <3 luvassa rakkaita lisää. 
Ihanaa viikonloppua teille kaikille ruudun takana.

13 kommenttia:

  1. Onhan tuo aivan ihana ruokailuryhmä. Tuolien musta väri sopii hienosti kaappien väriin. Tykkään tuosta hyllystä mustan kaapin yläpuolella. Onko se entinen kaapisto, josta on poistettu ovet, vaiko "oikea" hyllykkö? Haluaisin itsekin jotain avohyllyjä, mutta astiani eivät varmaan näyttäisi noin kauniilta ja siisteiltä avohyllyssä. Mies tietysti olisi tällaista vastaan, mutta hänet saisin kyllä pienen suostuttelun jälkeen ainakin kokeilemaan avohyllyratkaisua ;)
    Mukavaa viikonloppua sinulle ja läheisillesi <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) kyllä se tuo hyllykkö on ihan tuollaiseksi tarkoitettu - eli kierrätystä sekin - toinen puoli rakkaimpani lapsuuskodista ja toisen puolen hän teki itse - minä kun olen aina tykännyt avohyllyistä - nyt kaipailen tuohon keltaista väriä - saapa nähdä ;)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin syödään paljon appelsiineja ♥ Pöytä on kaunis. Juuri teidän kotiin sopiva. Itselläni on nuo muutamat vanhat huonekalut lapsuudenkodistani, jotka ovat minulle tosi tärkeitä. Niistä en luovu koskaan eikä ole lupaakaan luopua. Olen äidilleni luvannut, että ne ainakin säilyvät suvussa ♥ Suloinen kakunvahtija :)) Mukavaa viikonloppua, Anne ♥

    VastaaPoista
  4. Appelsiinit parhaimmillaan täällä!
    Eilen kävin juuri appelsiinipuista keräämässä satoa yhdellä maatilalla!
    Sitruunoita sain ystävältäni kassillisen kun oman puun sato vielä raakaa.
    Mantelipuut kukkii jo!
    Kaunista viikonloppua tuon ihanan kakun kera!

    VastaaPoista
  5. Kuva kakunvahtijasta on todella söpö. <3

    Oikeastaan mulla ei olekkaan muita kuin tunnearvoisia huonekaluja! Tai olen koittanut päästä muista pikkuhiljaa eroon. Teidän pöytä on tosi ihana, just tuollaisen vastaavan kun löytäisin jonkun sukulaisen varastosta niin kelpais kyllä tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan tajusin, että omat lapsuuteni tärkeät huonekalut olen antanut lapsilleni :) mutta tallessa ovat näinkin :)

      Poista
  6. Kaunis ryhmä. Meillä on ollut samantyyliset tuolit pitkään ja pöytäkone muistuttaa tuota. Itsellänikin lapsuudenkodissani lipasto ja peilinjotka aion tuoda omaan uuteen kotiin.ne on ostettu vanhempieni ensiasuntoon uutena ja olleetvminulle olemassa aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytäkone = pöytäkin 😄

      Poista
    2. Siinä uusi ja vanha kohtaa mukavalla tavalla ! Onnea sinne raksalle :)

      Poista
  7. kiva aarrehan tuo pöytä-ryhmä :) aika tavaran kaupihtee,eikös sitä niin sanota :)

    VastaaPoista
  8. Saisinko juustokakun ohjeen ? Näyttää tosi hyvälle ja ilman jauhoja :-)

    VastaaPoista