sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Laiska laskiainen !

Oli tarkoitus lähteä aamulla hiihtämään - pakkasta oli - 24 ...hrrr! Mikä ihana syy viettää laiskaa päivää ...



Rakas miniäni ja poikani tulivat meille ja saimme viettää heidän kanssaan tätä aamua ja aamupäivää...





Päivälle oli kyllä muutenkin ohjelmaa - ainakin kotitarpeiksi, joten ei haitannut, vaikka ladut nyt jäivätkin tältä osin - mäenlaskua ei ollutkaan suunnitelmissa.


Aurinko on maalannut maisemaa ... se on ihanaa !



















Viikonloppu antoi lepoa ... muutaman ihanan ystäväpuhelun - omia rakkaita - kunnon päikkärit (kostautuu kyllä ensi yönä) ...!

Arki hengittää niskaan ja on ihan kulman takana - ainakin on akut ladattuna - antaa tulla vain.

Mukavaa tulevaa arkiviikkoa teille kaikille !





14 kommenttia:

  1. Laiska laskiainen kuullostaa niin hyvältä! Mukavaa, että sait nuorisoa vieraaksenne. Meillä oli vasta tänään tosi kylmä aamu, hrr... Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle, Anne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on pakkanen laskenut, mutta tuulee aivan vietävästi - menee luihin ja ytimiin. Hyvä,että eilen laiskottelin - tänään onkin väsyttänyt ihan kunnolla...se on varmaan tämä maanantai :))

      Poista
  2. Pakkanen meilläkin siellä kahdessakympissä keikkui viikonloppuna a sisällä lämpimässä laskiaista vietettiin. Ihanaa, kun nuoriso pistäytyy, meilläkin vanhin poika kävi vaimonsa ja poikansa kanssa pikavisiitillä tervehtimässä meidän kiinalaista vierasta.
    Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuossa jo Krisselle totesin, että tänään on ollut tosi väsyttävä maanantai . . . niitä päiviä kun töissä selviää jotenkuten ja kotona hakee vain sohvankulmaa - palelee ja väsyttää :)) kyllä se tässä virkummaksi olo muuttuu - viimeistään loppuviikosta ;)

      Poista
  3. Ihana talvisää, sisältä katsottuna, teillä siellä on ollut ja mukava päivä. Meillä oli vain -2, mutta kylmä tuuli sai kyllä ilman tuntumaan kylmemmältä. Sää oli kuitenkin mitä hienoin ulkoiluun ja teinkin pitkän kävelylenkin.
    Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos teille kaikille ihanista toivotuksista - mutta kaukana ihanasta ollut tämä päivä - joskus tulee näitä plääh-maanantaita ! ulkona tuuli meinaa viedä mennessään ja kotimatkalla sai ajaa kieli keskellä suuta, ettei tuuli heitä autoakin pellolle :)) huomenna on taatusti parempi olla parempi päivä :D ei se ainakaan voi huonompi olla....:)

      Poista
  4. Välillä pitääkin rentouta ja laiskotella.Ladata akut.Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin pitää - tämä arki on niin hektistä, että viikonlopuilta toivookin lepoa ja rauhaa- pääsääntöisesti -ei aina :)

      Poista
  5. Oijoi miten ihania kuvia, miten se aurinko kuvista asti paistaa tänne. <3 Upeaa laskiaistiistaita.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt on ihan toinen meininki - suunnittelin hiihtoretkeä reippaasti töiden päälle ja kun kotiterassilla sitten melkein pyörremyrskyn kourissa tarvoin sisälle - päätin mielessäni,että kylläpä minä sittenkin taaas sukellan sohvan nurkkaan - ja kun rakkaimpani tuletkin laittoi takkaan :)) miten helppoa tämä neuvottele itseni kanssa onkaan :)))

      Poista
  6. Haluaisin ilahduttaa sinua ♥ Blogissani on sinulle haaste.

    VastaaPoista
  7. Kuvista välittyy sunnuntain leppoisa tunnelma. Ihana aurinko taas. Ainako siellä päin paistaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei :DD nytkin on ollut melkein sumu ja vettä tihuuttaa ja tuulee.. en ole näin yllätyksellistä talvea ennen kokenut- tai ainakaan en muista.

      Poista