lauantai 18. tammikuuta 2014

IHANA pakkaslauantai …..

Kyllä nämä vapaapäivät vain on poikaa -





Aamukahvin jälkeen maalasin lattian loppuun ja nyt voin sanoa , että : tekeminen kannattaa aina !!!





Tänään oli keittopäivä - mikään ei vedä vertoja kunnon lohisopalle kun ulkona paukkuu pakkanen …




entäs sitten appelsiinit - nyt niitä saa tosi halvalla :)



ja ihan parasta on se, että kun koti on vähän vaiheessa rempan vuoksi niin muutkin asiat saa olla sitä ..eli tänään meillä ei kukaan ole kattanut pöytää … 




mutta entäs ulkona …. kun aamusta asti hanki on kimallellut ja aurinko leikkinyt … ja ihan vasta oli vielä niin pimeää ja märkää - nyt osaa nauttia - vaikka varpaita kipristeleekin ja sormia palelee!!! - ei haittaa yhtään.






Kaunista , eikö totta ? 

9 kommenttia:

  1. sisäkuvat on vinossa - joten elkää katsoko niitä sillä silmällä:) olin huolimaton ja tsekkasin vain lattian:/ hätäinen minä!..enkä jaksa niitä nyt korvata suorilla : laiska minä!

    VastaaPoista
  2. On, on, on siis kaunista ja aurinkoista...aivan ihana päivä tänäänkin...ja tuo punainen lattia on vaan niin IHANA!...:)

    VastaaPoista
  3. MAHTAVIA KUVIA, tosi kaunista ja upea toi lattia!tosi pirtsakka :)

    VastaaPoista
  4. ilman Maija Pihkalan blogia en olisi tätä keksinyt:) kunnia hänelle- työstä minulle :))
    Kyllä nyt on ollut kaunista …lisää vain näita kauniita pakkaspäiviä - en valita jos pakkanen vähän laskis- mutta sen olen luvannut,etten valita vaikkei laskekaan:)

    VastaaPoista
  5. Tuo lattian väri on hyvä! Ja ihania lumikuvia olet ottanut. Keitot ovat pakkaspäiviä varten, meillä syötiin jauhelihakeittoa. Ja appelsiineja pitääkin ostaa... Kiva postaus!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Tuulia - tänäänkin taas on niin kaunista ulkona : ) kyllä meitä nyt hellitään kauneudella.. jos vähän nyt tuo pakkanen pistääkin nöyräksi:)))

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana lattia :) Oon vähän sellanen : värillä ei väliä, kunhan se on punainen. Löysin tänään blogiisi Ruusukummun Irmastiinan kautta ja jään lukijaksi. Tosi kivan näköistä kaikkiaan :)

    VastaaPoista
  8. Tervetuloa Miia - :) punainen on kyllä ihana väri. Minulla sitä on aika vähän, mutta sopivasti kyllä joka paikassa :)))

    VastaaPoista
  9. ps. värikoodi on M 414 - ja maali Betolux.. varalta jos punaisen ystäviä nappaa;)

    VastaaPoista